AWN ny SIF-partner

Rekrutteringsselskapet Agilium Worldwide Norway (AWN) er stolt over å bli samarbeidspartner med Strømsgodset fra denne høsten. 

Annonse:

Bildet: Rune Marthinsen, markedssjef i Strømsgodset (t.v.) og Jon A. Steen, Managing Partner i Agilium Worldwide Norway.

AWN holder til i Drammen og spesialiserer seg på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner og styremedlemmer i privat og offentlig sektor. Fra 1. september er selskapet en del av Strømsgodsets partnernettverk som medlem av bronseklubben. Avtalen varer foreløpig i to år.

Sponsoratet i Strømsgodset gir AWN en kjærkommen anledning til å støtte toppfotballen i Drammen – og alt det positive klubben bidrar med av aktivitet på grunnplanet. Ved å delta i det omfattende nettverket av lokale bedrifter som sponser Godset får de en enda større kontaktflate, og kan ytterligere befeste deres posisjon som ledende innen rekruttering på ledernivå. 

AWN har oppdrag over hele Sør-Norge, på tvers av bransjer og næringer. Deres tilknytning til det internasjonale nettverket Agilium Worldwide Executive Search Group gjør det mulig å gå ut over landegrensene for å finne de beste kandidatene til en stilling, samt å bistå kunder med rekruttering globalt.

Rådgiverne i AWN har solid kompetanse og ledererfaring. De sitter med dybdekunnskap om en rekke bransjer og næringer. Gjennom grundige analyser av bedrifter og virksomheter utvikler de en dyp forståelse av hvilke egenskaper og profiler som er nødvendige for at kandidatene skal lykkes.

Dyktig ledere er et avgjørende konkurransefortrinn for bedriften. Deres fremste mål er å skape verdier for kundene gjennom en profesjonell rekrutteringsprosess. Sponsoratet i Strømsgodset betyr at de nå kan hjelpe flere lokale bedrifter til å oppnå dette.

Annonse fra Eliteserien: