AVIS ny sponsor i Bronseklubben

- Sammen med SIF kan vi påvirke, og gjøre en forskjell.

Annonse:

AVIS Bilutleie skrev i forrige uke under på en avtale i Broneseklubben.  

Mandag forrige uke dro Strømsgodsets Lasse Ulriksen ned til Skoppum for å sikre avtale med et av verdens største bilutleieselskaper, AVIS.

Der ble han møtt av ekteparet Rita Jonassen og Jon Omby Jonassen, som begge driver AVIS bilutleie Drammen - Vestfold og Telemark.

Da verdensomspennende Avis Bilutleie bestemte seg for å lage et regionkontor for Vestfold, Telemark og de nedre delene av Buskerud, spesielt drammensområdet, bestemte de seg for at de måtte ha et sentralt og godt sted for sine kjerneområder langs aksen Grenland, Torp og Drammen. I regionssenteret på Skoppum har de hele 14 mål tomt. Adressen er Innlaget 80, 3185 Horten.

- Vårt mål er at AVIS skal bli regionens foretrukne bilutleiefirma. Derfor ser vi det som naturlig å inngå et samarbeid med Strømsgodset. Sammen med SIF kan vi påvirke, og gjøre en forskjell.

- Vi er begge interessert i at AVIS merkenavnet skal bli så kjent som mulig. Vår utfordring har vært å treffe den yngre målgruppen. Dette har vi sterk troa på at vi kan klare sammen med Strømsgodset.

- Strømsgodset har flinke folk i markedsavdelingen som vet hvordan man treffer med budskapet og hvordan man skaper engasjement i byen. Strømsgodsets engasjement for Drammen, og lokalbefolkningen er helt unikt. Vi gleder oss veldig, dette er starten på noe stort!

Strømsgodset takker for tilliten. Her vil Rita og Jon bli godt kjent med hele næringslivet og vil kunne tilby gode løsninger for et lojalt Drammens-publikum.
Sammen skal vi løfte AVIS bilutleie til nye høyder.

#EkteKjærlighet

 

 

Annonse fra Eliteserien: