Arro Elektro i Gullklubben ut 2023

Nok en viktig samarbeidspartner er med oss videre. Arro Elektro har fornyet sin avtale i Gullklubben ut 2023.

Annonse:

Da Strømsgodset satt rekord i 13 seriekamper på rad uten seier i fjor, satte tidligere daglig leder og eier i Arro, Ronny Andersen, ny daglig leder Torstein Jahnsen og SIFs markedssjef Rune Marthinsen seg ned og ble enige om en ny 3-års avtale på Gullklubben-nivå.

Det var rett og slett et fantastisk signal i en periode som var sportslig tøff for klubben og det sier mye om lojaliteten som Arro viser.

- Dette er ekte kjærlighet i praksis, det er utrolig inspirerende og gledelig å ha slike partnere i ryggen, sier Rune Marthinsen.

Arro Elektro AS har vært med i SIF-poolen i over 20 år, og bedriften, som er lokalisert på tidligere Solberg Spinneri, har over 40 ansatte og over 30 års erfaring i bransjen. Den solide bedriften har både bredde og spisskompetanse til å takle alle typer oppdrag, fra prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner i betydelige bygg, til småoppdrag.

- Jeg gleder meg til dette samarbeidet, sier daglig leder i Arro Elektro, Torstein Jahnsen.

- Arro har vært med Strømsgodset i mange år, og for meg blir det spennende og interessant å komme inn i det store og lojale nettverket klubben har. Jeg ser virkelig fram til å bli en del av miljøet, og bruke denne avtalen til å gjøre Arro enda bedre kjent i regionen sier han videre.

Faglig ansvarlig og tidligere eier/daglig leder Ronny Andersen har denne kommentare til den nye avtalen.

- Vår markedsstrategi har i alle år vært å støtte opp under lokalidretten, og med Strømsgodset føler vi at vi bidrar både på bredde og topp. Vi i Arro er svært fornøyd med samarbeidet vi har hatt, og vi ser fram til tre nye år sammen.

Ronny Andersen i Arro Elektro.
Ronny Andersen i Arro Elektro.

 

Annonse fra Eliteserien: