Årets Borteturer - Kåffa Away

Årets bortetur ble i år en suksess både på og utenfor banen.

Annonse:

Dagen startet på VIP-corner. Her var det servering i baren og pølser på menyen. Etterhvert kom Jørgen Isnes innom med sine betraktninger før kampen. Vi fikk høre om de taktiske vurderingene som trenerteamet hadde gjort seg opp inn mot kampen, samt et lite innblikk i hvordan Isnes følte på å dra på en visitt til gamleklubben.

Bryggeribesøk i sola

Etter en god time inne på stadion var det klart for avreise. Med sang, quiz og latter tok vi turen nordover på E18. Første stoppe sted var Kråka Pub og Wettre Bryggeri. Her møtte vi Hans Ellef Wettre, som driver gården som har vært i familien i flere generasjoner.

Gården badet i sol, og vi satt ute og smakte på forskjellige øl fra utvalget til Wettre Bryggeri. Rett og slett en særdeles god måte å nyte en utepils. 

Musikkbingo med Arne Iversen

Vi dro fra de landlige strøk og snudde skuta mot hovedstaden. Bussen tok oss til "Olsen på Bryn". En pub rett i nærheten av Intility Arena. Solen var fortsatt fremme, så mange tok seg en liten strekk i solveggen. Etterhvert måtte alle trekke inn i lokalet. Det var nemlig duket for et av dagens store høydepunkt; Musikkbingo.

I kjent Godset-stil hadde vi en liten vri på aktivitetene. Selveste Arne Iversen fra C-laget skulle spille alle låtene i lokalet. Det kan hende at dette er første gang i verdenshistorien. Vi har hvertfall ingen kilder som bekrefter noe annet.

Tre poeng

Selve rosinen i pølsa kom til slutt. Kampen! Det var en spent gjeng som spaserte inn portene til østkantens storstue, men etter en god start på kampen så Strømsgodset seg ikke tilbake.

Etter flere år med tyngre resultater var det deilig å endelig ta tre poeng på tur med nettverket.

Vi takker for følge og ser frem til neste gang!

📷 Se bilder fra dagen her:

Annonse fra Eliteserien: