Allkopi NetPrint tilbake som samarbeidspartner

Cato Christensen og resten av Allkopi NetPrint-gjengen har fulgt Strømsgodset lenge, nå er de endelig tilbake i SIFs sponsorpool.

Annonse:

Strømsgodsets bedriftsnettverk utvides stadig, både med nye signeringer og forlengelse av eksisterende avtaler.

Cato Christensen og resten av Allkopi Netprint-gjengen har fulgt Strømsgodset lenge, nå er de endelig tilbake i Strømsgodset sponsorpool.

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Her finnes Norges største grafiske miljø med totalt 12 lokasjoner, og  rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stanser og storformatproduksjon. Med online trykkeri er Allkopi NetPrint tilgjengelige døgnet rundt.

- For oss i Allkopi Netprint Drammen er SIFs bedriftsnettverk et must å være med i. Vi ønsker å hjelpe alle slags bedrifter med trykk og grafiske tjenester, og føler oss trygge på at et samarbeid med Strømsgodset vil skape økt lønnsomhet i vårt distrikt, sier avdelingsleder i Allkopi NetPrint Drammen Cato Christensen.

- Vi syntes det er viktig at sponsorene bruker hverandre til alt man skulle trenge. I SIFs bedriftsnettverk skal vi jobbe godt for å bli førstevalget i byen, forteller han videre.

Ved å legge til rette for gode møteplasser, og dermed handel innad i nettverket, er vi samtidig med på å legge til rette for å bidra til et mer bærekraftig næringsliv i hele regionen, hvor bedrifter fra samme region er lojale mot hverandre, og handler mer av hverandre. 

For Strømsgodset Lasse Ulriksen er dette en av hovedargumentene han bruker når han skal få inn nye bedrifter:

- Lojaliteten i nettverket vårt er stor! Partnerne prioriterer å forhøre seg med andre samarbeidspartnere i nettverket før de skal handle varer eller tjenester. Og vi har uttalelige eksempler på samarbeidspartnere som har handlet av hverandre. Det viser at nettverket vårt fungerer. 
 

Nå får du 20% på roll up via Allkopi frem til seriestart - Ta kontakt med cato.christensen@allkopi.com
Nå får du 20% på roll up via Allkopi frem til seriestart - Ta kontakt med [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: