Allkopi fornyer

Cato Christiansen deltok på årets første SIF LUNSJ og hadde en ny, underskrevet kontrakt i Gullklubben med seg i veska da han kom.

Allkopi Nettprint er total leverandør av alle trykksaker og leverer alt til oss fra kopiark til veggdekorasjon i våre nye kontorer på Marienlyst. Allkopi Nettprint er vår leverandør av Roll Ups, stadionskilt, matchprogram, samarbeidspartnerbok, klistremerker og alt mulig annet som man kan tenke seg å trykke på.

-den viktigste fellesarenaen for næringslivet i hele regionen

— Cato Christiansen
«Jeg kom inn i Strømsgodsets nettverk da jeg begynte i Allkopi Nettprint, og det er utvilsomt den viktigste fellesarenaen for næringslivet i hele regionen» sier Christiansen.

«Vi er selvfølgelig kjempefornøyd med å få Allkopi Nettprint med videre. De er aktive og positive, og de leverer varer av høy kvalitet – hver gang» sier Rune Marthinsen.
Med denne underskriften på plass er alle bedriftene som var med i SIF Lauget og Gullklubben i 2018 også med videre i 2019. Dette tar vi som et bevis på at klubbens markedsarbeid er fornuftig og salgbart, og at det lønner seg å være med...

Annonse fra Eliteserien: