Aktiv Veidrift AS

Aktiv Veidrift AS er en etablert entreprenørbedrift som arbeider med det meste innen utomhusanlegg.

Bedriften fremstår hovedsakelig som en grunnentreprenør, men tilbyr også flere tjenester som kan relateres til de kunnskaper og materiell selskapet innehar.

I tillegg til at de lager veier, rehabiliterer vann & avløp og graver ut tomter, utfører de en rekke andre type oppdrag. De har driftskontrakt for Drammen Kommune som innebærer ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, både sommer og vinter. 

Aktiv Veidrift er på flyttefot til eget nybygg i Kobbervikdalen, men foreløpig holder de hus rett ved SIF Huset på Gulskogen. Her har de holdt til og her har de vokst, siden oppstarten i 2002. Etter en formidabel vekst i de første driftsårene, omsatte bedriften for 140 mill. i 2018. God ordrereserve for 2019 og takter på en omsetning inneværende år på 180-200 mill.

Daglig leder Jan Ask Lervik er fornøyd med å bli med i Strømsgodsets nettverk: «Det er viktig for oss å støtte opp om byens fotballag, og bli en del av det positive og viktige nettverket klubben har opparbeidet. Jeg er relativt ny i bedriften, og vi bestemte oss for å gå inn i Strømsgodset for å bli mer kjent blant bedriftsledere i regionen og vise oss for byens befolkning» sier en hyggelig og blid Jan Ask Lervik.

Jan Ask Lervik, daglig leder Aktiv Veidrift AS
Jan Ask Lervik, daglig leder Aktiv Veidrift AS

 

Annonse fra Eliteserien: