Aclima rykker opp i Sølvklubben!

Strømsgodsets ullspesialist har blitt gode og varme og gjør et opprykk i "partnerpallen"

Annonse:

Aclima har vært SIF-sponsor siden 2019 og har blant annet bidratt med at A-lagsspillere har holdt varmen med ull i all slags vær. Etter fem år i bronseklubben utvides samarbeidet når de nå bytter ut bronse med sølv.

Aclima ble etablert i Drammen som Tuna Tekstil i 1939. Siden den gang har Aclima spilt en ledende rolle i den norske tekstilindustrien. Aclima er leverandør av ullklær til friluftsfolk, Forsvaret, politiet, brannvesen og eventyrere. De er kjent for sine funksjonelle kvalitetsprodukter som fungerer i de mest ekstreme situasjoner.

Strømsgodset er byens lag og vi elsker at Strømsgodset slår et slag for menneskene i byen og er sammen for Drammen. For oss var dette avgjørende

— Ole-Magnus Halvorsen

 «Da vi gikk inn i bronseklubben i 2019 tulla vi med at vi ønsket å se fotball som varmet. Fire år senere så har vi vel ikke sittet og svetta akkurat, men det har vært fire spennende år og på høstsesongen i fjor var det jo faktisk antydning til tropevarme!» Forteller markedssjef Ole Magnus Halvorsen, som sikter til Strømsgodsets meget sterke sesonginnspurt ved fjorårssesongen.

Halvorsen forklarer bakgrunnen for utvidelsen av avtalen. «I løpet av perioden vi har vært med som samarbeidspartner har vi fått veldig sansen for hvordan Strømsgodset jobber utenfor banen med tanke på samfunn og bærekraft. Strømsgodset er byens lag og vi elsker at Strømsgodset slår et slag for menneskene i byen og er sammen for Drammen. For oss var dette avgjørende».

Aclima og Strømsgodset har tidligere samarbeidet med å bidra med klær til ukrainske flyktninger i Drammen og bidrag i forbindelse med brannen på Fjell i 2022.

«Nå ønsker vi å gjøre enda flere ting sammen med SIF og har allerede planlagt noen aktiviteter der vi kan bruke våre ambassadører i aktiviteter knyttet til SIFs bærekraftsprosjekter», forteller Halvorsen.

«Vi har et sterkt engasjement for miljøet, dyrevelferd, ansvarlig forbruk og like muligheter. Aclima har blant annet lansert en egen kolleksjon med klær av resirkulert ull som vi har kalt ReBorn. Her bruker vi avkappet fra vår egen produksjon og lager alt fra jakker og hettegensere til funksjonelle friluftskjorter», avslutter Halvorsen.

Re-sisgneringen og opprykket i partnerstatus varmer selvfølgelig Selim Emeci i Strømsgodset. «Vi er meget glad for at vi kan ha med oss Aclima videre. Det som er kult med Aclima er at de utfordrer oss på bærekraft og måten vi kommuniserer bærekraftsarbeidet vårt på. Men det aller kuleste er kanskje at de er ordentlig «die hard» SIF-patrioter! forteller Emeci før han avslutter på muntert vis «Vi kan ikke alltid garantere for brennhett og flott spill på banen, men Aclima vet vi at varmer alle dager i uka!»

aclima-logo-png-fjellshop.png

 

Annonse fra Eliteserien: