2x Bronseklubb

Geir Stian slår på stortromma - Signerer begge butikkene i Bronseklubben. Skousen forlenger og Designa Kjøkken blir ny sponsor

Annonse:

PÅ BILDET: Daniel Ingebrigtsen, Skousen/ Designa - Lasse Ulriksen, Strømsgodset - Geir Stian Jørgensen, Skousen/Designa

Ingen er vel mer gærne enn mannen fra Hønefoss. Geir Stian Jørgensen er en målretta businessmann med store ambisjoner for Skousen og Designa.

Nå skriker markedet etter flere kunder, defor har Geir Stian har valgt å satse knallhard. Han har valgt å signere begge butikkene med i sponsorpoolen og nå kan de tilby landets beste priser for deg som støtter SIF.

- Vi ønsker å tilby Drammens beste handleopplevelse på hvitevarer, kjøkken, bad og garderobe. Her får du ordentlig kvalitetsprodukter og et rikt utvalgt for enhver smak. Ingen kan tilby like gode dealer på dette som oss.

- Nå oppfordrer vi alle Strømsgodsets supportere og samarbeidspartnere til å benytte seg av SIF-dealen. Som supporter eller samarbeidspartner vil du med gyldig sesongkort få 15% avslag på hvitevarer, og hele 20% avslag på våre kjøkken, bad og garderober. I tillegg får du gratis frakt til tomt.

Kjøper du hvitevarer og et komplett kjøkken sammen, kan ingen tilby bedre avtale enn Skousen/Designa.


Trykk her for å se fordelene fra Skousen og Designa Kjøkken.

Geir Stian eier to Skousen butikker, en på Åssiden og en på Alnabru.

- Vi selger det vi er eksperter på, og du finner et stort utvalg av hvitevarer hos oss. Vi fører kun kvalitetsvarer som vi står inne for.
 

SIF-kjøkken fra Designa
SIF-kjøkken fra Designa

Under korona-året 2020 valgte Geir Stian å kjøpe opp Designa-butikken som ligger vegg-i-vegg med Skousen på Åssiden.

- Hos Designa får du kjøkken, bad og garderobe skapt akkurat for ditt behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles helt riktig fordi de svinger i takt med din levemåte.

Også har vi blitt utrolig glade i Strømsgodset da, legger Geir Stian til
– Selv om ingen av oss har peiling på fotball, vet vi hvilket lag som er best i byen! Besøk oss for en svært hyggelig handel.

Skousen og Designa har adresse på Åssiden, 
Ingeniør Rybergs gate 44, 3024 Drammen.
De kan treffes på [email protected] eller på telefon 31900010.

Annonse fra Eliteserien: