2 NYE år med CERTEGO! 

Certego Drammen – stolt SIF sponsor siden 2003 – skrev sist uke under en ny 2-års avtale i Bronseklubben.  Når man har 20 år i nettverket begynner veggen å fylle seg opp med lagbilder. Et meget vakkert syn!

Annonse:

Hans Berger i Certego sier; “For oss i Certego er dette en fin investering. Strømsgodsets nettverk er viktig for oss, klubben er flinke til å legge til rette for uformelle treff og skape relasjoner. Vi heier på Strømsgodset og gleder oss til nye sesonger med Eliteseriefotball på Marienlyst!” 

Klubben er flinke til å legge til rette for uformelle treff og skape relasjoner.

— Hans Berger, Certego

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger som tilbyr rådgivning, installasjon og service innen blant annet lås, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking og alarm. Deres lange erfaring og kunnskap om sikkerhetsbehov gir deg en trygg partner for alt du vil beskytte. 

“En sikkerhetsløsning er en viktig investering, som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi. CERTEGO gir deg profesjonelle råd og anbefalinger, og tar hånd om hele prosessen fra prosjektering, installering, tester og drift. Vår lange erfaring gir deg en trygg partner for alt det du vil beskytte” avslutter Hans Berger i Certego.  

Annonse fra Eliteserien: