Fotballakademiet

Strømsgodset Toppfotball fortsetter sitt suksessfulle fotballtilbud gjennom skoleåret med et utviklende og topp kvalifisert fotballakademi etter skoletid. Vi tilbyr fotballakademi for alle barn, jenter og gutter, født mellom 2017 og 2010.

Annonse:

​​​​​​Last ned informasjonsbrosjyre for Strømsgodsets fotballakademi her.

Godsets Fotballakademi (FA) er et fotballtilbud for jenter og gutter etter skoletid i Talentgården. Fotballakademiet er åpent for alle, uavhengig av ferdigheter, men det forventes god oppførsel og en interesse for å spille fotball.

Vi er ingen oppbevaringsinstans, men en trygg og god plass for utvikling av fotballferdigheter og sosiale relasjoner.

Fotballakademiet har tilholdssted på Talentgården. Her har vi glimrende lokaler med innendørs fotballhall og trygge omgivelser!

For informasjon om FotballAkademiet for perioden frem til juni 2024, se her: Info og påmelding FotballAkademiet 2023/2024

FotballAkademiet sesong 2024/2025: 

Denne påmeldingen til Strømsgodsets FotballAkademi gjelder for perioden fra 01.08.2024-31.01.2025. 

For informasjon og påmelding til 2024/2025 se her: FotballAkademiet 2024/2025

FotballAkademiet inneholder to deler:

- Utviklingsgrupper for barn født 2017-2014

Utviklingsgruppene er fotballtreninger etter skoletid som er åpent for alle som ønsker å trene! Spillere kan dermed trene og spille kamper for egen klubb, samtidig som man er med her.

Vi har her et mål om å skape utvikling både ferdighetsmessig, men også sosialt for deltagerne. Skape fotballglede i et godt og utviklende miljø. I utviklingsgruppene deles barna opp i differensierte grupper etter alder og nivå, men med en sosial baktanke i differensieringen. Ved differensiering i ferdighetsmessig homogene grupper, oppnår man gode fotballøkter for hver enkelt spiller. 

Ved påmelding vil man få tilsendt et kartleggingsskjema som vi ønsker at fylles ut. Dette skjemaet er for å gi oss en oversikt over spillerens motivasjon og målsetting med treningene (det er her helt ok å f.eks ha en målsetting om å spille fotball kun fordi det er gøy). 

 

Ved alle alderskull kan man velge mellom "ordinær" eller "øvet" pris. Dette går på pris og bindingstid i forhold til motivasjon og dedikasjon for å være med i en gruppe med kontinuitet. Det går IKKE på ferdighetsnivå. 

"Ordinær pris": Vanlig pris og vanlig oppsigelsestid= En måned fra måneden etter man sier opp plassen sin.

"Øvet pris": Man binder seg opp til hele perioden (frem til og med 31.januar 2025), men får en rimeligere månedspris. Dette alternativet kan man melde seg på med frem til 1. oktober 2024. 

 

- Akademi for spillere født 2013-2010! 

"Akademi" delen av FotballAkademiet er for de eldre spillerne. Dette er, som i utviklingsgruppene, gode fotballøkter med mål om å skape utvikling for hver enkelt spiller. I "akademi" delen er treningene mer "spisset" og tilpasset gruppas alder. Treningene her er åpen for alle, men det stilles et strengere krav til interesse og dedikasjon, samt en mer bindende påmelding. 

I Akademi-delen vil treningshverdagen til hver spiller bli fulgt opp. Det vil være en jevn oppfølging av spilleren gjennom utviklingssamtaler og utviklingskort, bruk av XPS i treningene for å loggføre statistikk og fysisk trener fra A-laget innom månedlig for gjennomgang med spillerne. 

Oppmøte på "Akademi-øktene" er minst 30 min før treningen starter, da det er gjennomgang av økta med trenerteamet i forkant av hver økt. 

Ved påmelding vil man få tilsendt et kartleggingsskjema som vi ønsker at fylles ut. Dette skjemaet er for å gi oss en oversikt over spillerens motivasjon og målsetting med treningene, samt styrer og utfordringer. 
 

Ved alle alderskull kan man velge mellom "ordinær" eller "øvet" pris.

"Ordinær pris": Vanlig pris og vanlig oppsigelsestid= En måned fra måneden etter man sier opp plassen sin.

"Øvet pris": Man binder seg opp til hele perioden (frem til og med 31.januar 2025), men får en rimeligere månedspris. Dette alternativet kan man melde seg på med frem til 1. oktober 2024. 

 

Organisering og priser:

FotballAkademiet følger skolens kalender gjennom året, og holder stengt i skoleferiene. Juli er det ingen fotballakademi, og august er det halv pris. 

Deltagere født 2017-2014: Trener mandag, tirsdager, onsdager, torsdager kl 14.45-16.00. Samt at 2014 også har tilbud om fredager fra kl 15:00-16:15.

Deltagere født 2013: Trener mandag, tirsdag, torsdager kl 14.45-16.00 og fredager kl 15:00-16:15

Deltagere født 2012: Trener mandag, tirsdag, torsdager kl 14.45-16.00 og fredager kl 15:00-16:15

Deltagere født 2011: Trener mandag, tirsdag, torsdag kl 15.45-17.00 og fredager fra kl 15:00-16:15

Deltagere født 2010: Trener mandag, tirsdag og torsdager kl 15.45-17.00.

 

Du kan velge 1, 2 eller 3 dager!

 

Transport:

Transport til FA skjer i hovedsak på foreldrenes maskin, men Strømsgodset kan organisere:
- Minibuss for deltagere som er "mange" barn fra et område (5-16 barn). Strømsgodset har en minibuss som vi kan hente spillere gratis med, dersom man er flere barn fra et området som skal på Fotballakademiet.

Videre kan vi også ordne taxi tmed 50% rabatt om man er færre (3-4 barn) ved forespørsel. 

 Forespørsel om transport gjøres pr. mail til: [email protected]

 

Rabatt og oppsigelse:
30% søskenrabatt fra opprinnelig pris. 

Oppsigelsestid avhenger av hvilket alternativ du har valgt av "ordinær" og "øvet". Ved "ordinær" alternativ gjelder 1 måneds oppsigelse. Fra og med måneden etter at du gir beskjed. Det vil si at du betaler for måneden etter at du informerer oss om oppsigelsen.

 

Praktisk informasjon:
Talentgården er en innendørs fotballhall som ligger sentralt i Drammen på Sundland. Adressen er Skogliveien 4, 3047 Drammen. 

Annonse fra Eliteserien: