Kurs og konferanse

Les mer om vårt kurs- og konferansetilbud Marienlyst Arena.

Annonse:

Marienlyst Arena er det perfekte sted å avholde kurs, konferanse og selskap. 

Vi har utrolig mange muligheter på Marienlyst og får til det aller meste. Vi lager arrangementer akkurat sånn som folk vil ha det.

Vi har forskjellige lokaler som kan passe forskjellige selskaper. Den gode maten er levert av Skutebrygga og kan skreddersys etter kundens ønsker.

Utsikten til stadion danner en flott ramme rundt arrangementet, men du trenger absolutt ikke være fotballinteressert for å få glede av en sammenkomst på Marienlyst. Lokalene er lyse og fine, og inneholder alt du trenger for små og store selskaper. Dette innbefatter også skjermer, TV-er og teknisk infrastruktur. 

Her er hva vi kan tilby: 

Champions Club er vårt nyeste og mest eksklusive lokale - ett lokale perfekt for selskaper opp til 40 personer. Lokalet er naturlig avdelt i to avdelinger, så det er perfekt å dekke den ene avdelingen til bespisning mens den andre avdelingen kan brukes til mingling. 

Gamle Gress-losjen er stedet for de store anledninger. Vi kan bespise opp mot 200 personer. Det perfekte lokale for julebord, sommerfester og andre store sammenkomster. Gamle Gress er utstyrt med lydanlegg, trådløse mikrofoner og god skjermdekning for å vise bilder, video filmer eller liknende.

VIP Corner er et superfleksibelt lokale som i utgangspunktet er møblert med ståbord og barkrakker. Lokalet kan også gjøres om etter ønske. 

Foruten kurs, konferanse og selskap arrangeres også vinkurs på bestilling. Ønsker du å vite mer om tilbudet på Marienlyst? Ta kontakt med Rolf Degn Jensen per epost eller telefon: 485 11 175

Send inn ønsket formål, antall gjester og oppgi ditt telefonnummer i tillegg til epost. Alle forespørsler blir daglig fulgt opp.

Annonse fra Eliteserien: