Wibe og BP signerte ut 2024

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen har i dag signert kontrakt som hovedtrenere i Strømsgodset ut 2024.

Annonse:

På torsdagens sponsorlunch ble det første klart at Jostein Flo fortsetter i Strømsgodset i en litt annen rolle som leder og sport og spillerlogistikk. Ann Sire Fjerdingstad presenterte forlengelsen med Jostein som sin første signering som styreleder i Strømsgodset Toppfotball.

Deretter kom nyheten om at Wibe og BP signerer avtaler som hovedtrenere i klubben ut 2024-sesongen. Dette bidrar til å skape stabilitet og langsiktighet for Strømsgodset inn i fremtiden.

Det var to stolte og svært fornøyde hovedtrenere som tok en lengre prat med mediesjef Magne Jordan Nilsen etter å ha satt navnetrekket sitt på hver sin avtale torsdag.


- Først og fremst veldig glad og veldig stolt over å få denne sjansen på nytt. Nå skal vi trøkke til og fortsette å utvikle oss og laget. For meg er det en gledens dag. Det er denne klubben jeg lever og ånder for, innleder Bjørn Petter Ingebretsen.

Han tydeliggjør at en avklaring som dette også kan slå positivt ut for spillergruppa, og legger til rette for enda mer ro til å utvikle seg og ta nye steg som et kollektiv.

Våre to hovedtrenere har gjort en imponerende jobb i første halvdel av sesongen, fra å tape 6-1 for Fredrikstad hjemme på Marienlyst - til å gjøre nettopp Marienlyst til et fort igjen.

De to vil i den sammenheng også trekke frem resten av støtteapparatet og klubben, som alle har stått «på samma lag» gjennom de siste månedene og dratt lasset i samme retning.

I møtet med sponsorene fortalte Wibe ærlig om månedene som hovedtrener. Se hele innslaget her:

- Det er jo lett å glemme å trekke frem de som har jobbet hardest med produktet ved siden av meg og Bjørn Petter. Dette er en hyllest til dem som var med å samle oss sammen og fordele arbeidsoppgaver. Det er ikke gitt i en sånn setting at alle med en gang går rett i det og gir alt det de kan, men det sitter en gjeng på kontoret nå som jeg vil at skal vite at det er en anerkjennelse til dem også, sier Håkon Wibe-Lund, som også trekker frem både spillergruppa, administrasjonen og styret som viktige parter i klubbens gjenreisning gjennom de siste månedene.

- Dette er en klubbfølelse. Det er ikke følelsen av å være i et lag, men følelsen av å være i noe større enn det, fortsetter 40-åringen fra Berger.

- Jeg tror ikke at vi har vært så samla som vi er i dag, supplerer BP.

Vi gratulerer Håkon og BP med forlengelsen, og gleder oss til fortsettelsen!

Annonse fra Eliteserien: