Westerlund klar for Godset

Sivert Westerlund (24) er klar for Strømsgodset. Forsvarsspilleren kommer til oss fra Raufoss.

Annonse:

- Det er nydelig å signere for Godset. Det føles godt å være her, og nå gleder jeg meg bare til å komme i gang med treninger og kamper, sier Sivert Westerlund etter å ha signert på avtalen som gjør han til Strømsgodset-spiller.

Venstrebacken kommer vederlagsfritt til oss etter at avtalen med Raufoss utløp ved nyttår, og har nå skrevet en toårskontrakt med Strømsgodset.

- Sivert har vært prestert godt i OBOS-ligaen, og er en spiller som er klar for å ta steget opp til Eliteserien. I vår spillestil kan han være et alternativ både som venstreback og som venstre midtstopper, sier Jostein Flo.

24-åringen fra Skedsmo har allerede tjuvstartet sin Strømsgodset-karriere med en visitt på slutten av fjorårssesongen. I uka inn mot serieavslutningen mot Brann deltok han på våre økter, og han har allerede rukket å få et godt inntrykk av sin nye klubb.

- Jeg fikk et positivt inntrykk av folkene rundt her allerede da, og jeg merket stor forskjell på hvor profesjonelt det er her sammenlignet med tidligere klubber jeg har vært i, forteller han.

I Raufoss har han vekslet mellom å spille venstre vingback og venstre sidestopper, og har for det meste fått ros for sine defensive kvaliteter. Han peker imidlertid selv på styrker i det offensive spillet som noe han håper å få vist frem i større grad i vår spillestil.

- Jeg er en spiller som er glad i å kombinere, komme til innlegg og fullføre inn i boks, og det håper jeg å få vist frem i Godset.

Sivert Westerlund ikler seg draktnummer 4 i Strømsgodset og gjennomfører sin første økt som SIF-spiller tirsdag.

Vi ønsker Sivert hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: