Vitor blir ny Kongsvinger-trener

Rekruttlagstrener Vitor Gazimba ble onsdag presentert som ny hovedtrener i Obosliga-klubben Kongsvinger.

Annonse:

Portugiseren kom til Strømsgodset foran 2014-sesongen og 31-åringen får gode skussmål for den dedikerte jobben han har lagt ned som hovedtrener for våre juniorspillere. Nå er tiden inne for å ta et skritt videre i karrieren.

- Dette er en stor mulighet for meg og ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven. Jeg vil samtidig takke for fem flotte år i Strømsgodset der jeg har lært mye og blitt kjent med mange flotte mennesker. Klubben vil alltid stå mitt hjerte nært og jeg håper en dag å komme tilbake. Jeg vil gjerne få ønske BP og hans team, samt resten av klubben, lykke til med sesongen, sier Vitor.

Sportssjef Jostein Flo synes det er hyggelig at en ung trener som Vitor har utviklet seg til å ta steget opp på høyere nivå som hovedtrener.

- Jeg glad på Vitor sine vegne. Han har jobbet hardt og målrettet i flere år og får en velfortjent mulighet i Kongsvinger. Han kom hit for fem år siden fra Portugal uten erfaring som hovedtrener og har utviklet seg mye. Dette er en fin historie og vi ønsker Vitor masse lykke til i Kongsvinger, sier Jostein.

Leder for utvikling og samfunn, Lage Sofienlund, synes det er flott og inspirerende for hele utviklingsavdelingen at Vitor får sjansen som hovedtrener i en klubb i Obos-ligaen.

- Det er spennende for Vitor å få en sånn type jobb der han prøver ut sin filosofi på dette nivået. Det er morsomt og en fin anerkjennelse at trenere i vår utviklingsavdeling er attraktive for seniorfotballen. Det viser at man kan utvikle seg både som spiller og trenere i Strømsgodset. Vi håper Vitor lykkes i Kongsvinger, sier Sofienlund.

Strømsgodset vil takke Vitor for jobben har lagt ned i klubben gjennom disse fem årene og ønsker lykke til videre på ferden.

Annonse fra Eliteserien: