FullSizeRender 22

Vilsvik signerer ny langtidskontrakt

Lars Vilsvik (28) har i dag forlenget kontrakten med Strømsgodset ut 2021!

Annonse:

Norsk-tyskeren er en av de beste og viktigste spillerne i denne klubbens stolte historie. Derfor er det en gledens dag for Strømsgodset når han nå utviser lojalitet i praksis og forlenger kontrakten med fire og et halvt år.

- Dette er en av de viktigste forlengelsene vi noen gang har gjort. Lars er en kontinuitetsbærer og en svært viktig spiller for Godset. Han har stor erfaring og vet hva som kreves. Lars er på mange måter selve symbolet på den suksessen vi har opplevd i Godsets andre storhetsperiode, og vi er veldig glad for at han også blir en sentral del av en spennende fremtid for klubben, sier sportssjef Jostein Flo.

Setter lojalitet høyt

Lars Vilsvik har vunnet cupgull, seriegull og to seriesølv med Strømsgodset. Han har spilt 243 kamper for klubben og er nummer åtte på adelskalenderen.

I løpet av denne perioden har Lars takket nei til lukrative tilbud fra andre klubber. I 2013 avslo han blant annet Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig fordi han ville vinne seriegull med Strømsgodset.

AH2_1794

- Jeg setter lojalitet veldig høyt. Når man trives og har opplevd det vi har så er det ingen grunn til ikke å bli værende. Strømsgodset betyr mye for meg og jeg er veldig glad for at dette har gått i orden, sier Lars Vilsvik.

Han har vært i samtaler med Jostein Flo en stund. Etter hvert ble det veldig tydelig for Lars hvor sterkt han ønsket å bli værende. Han har samboer fra Røyken og sammen har de fått en gutt som nå er ti måneder. Familiens fremtid er i Drammen.

- Jeg trives veldig godt i byen og i klubben. Det har jeg alltid gjort, sier han.

Et sterkt signal

Men Lars har ikke bare signert av sosiale årsaker. Han har knalltro på det som skjer i klubben.

- Jeg er egentlig inne i min beste alder som fotballspiller. Jeg har ikke tenkt å kaste bort de årene. Jeg har lyst til å vinne ting og spille om medaljer igjen. Jeg håper vi skal klare det her, sier høyrebacken.

Sportssjef Jostein Flo er henrykt over at Vilsvik har så stor tillit til det arbeidet som gjøres i Strømsgodset etter det som har vært en krevende periode for klubben.

- Det er et sterkt signal og veldig viktig for vår satsing at Lars forlenger og velger Godset de neste fire og et halvt årene, sier Flo.

Vi kommer tilbake mer mer stoff om denne saken.

Annonse fra Eliteserien: