Viljar tatt ut på A-landslaget

Strømsgodset-keeper Viljar Røsholt Myhra (25) er tatt ut i Norges tropp til VM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Montenegro. Gratulerer så mye!

Annonse:

Mandag formiddag fikk Viljar en telefon fra landslagsledelsen med spørsmål om han kan hive seg rundt og slutte seg til A-landslagstroppen som forbereder seg til dobbeltlandskamp. I stedet for restitusjonsøkt med Godset på Marienlyst, blir det trening med A-landslaget i Oslo.

Norge spiller mot Tyrkia i Istanbul fredag og hjemme mot Montenegro på mandag.

- Dette er veldig stort og jeg er selvsagt stolt. Å være med på landslaget er noe jeg har drømt om siden jeg var liten gutt, sier Viljar.

25-åringen har vært bunnsolid for Strømsgodset så langt denne sesongen og leverte en ny god kamp mot Vålerenga søndag kveld. Siljan-gutten har rett og slett etablert seg som en av ligaens beste sisteskanser.

- Jeg føler jeg har levert på et stabilt høyt nivå ganske lenge og det er jo gøy at det blir lagt merke til. Det er veldig motiverende for det som skal skje videre, sier Viljar Myhra.

Han har spilt kamper for G18, G19 og U21-landslaget, men Viljar føler aldri at han har vært noe fast inventar på yngre landslag. Nå håper han dette uttaket kan være starten på noe større.

Viljar Myhra er inne i sin tredje sesong i Strømsgodset etter overgangen fra Odds Ballklubb. Han føler utviklingen i Drammen har vært veldig god. Viljar står med 71 kamper for SIF. I fjor sommer forlenget han kontrakten med klubben ut 2023-sesongen.

- Det startet litt trått i 2019, men jeg er blitt sterkere av motgangen og tatt ut mye av potensialet mitt. Jeg har etablert meg som en av de beste keeperne i Eliteserien og jeg stortrives både i klubben og spillergruppa her. Det var et veldig riktig valg av meg å gå til Strømsgodset. Jeg har ikke angret et sekund på det, sier Strømsgodsets ferskeste A-landslagsspiller.

Annonse fra Eliteserien: