Viljar forlenger kontrakten

Med stor glede kan vi annonsere at Viljar Røsholt Myhra (26) har forlenget kontrakten med Strømsgodset ut 2026-sesongen!

Annonse:

Noen timer før han holdt buret rent for tredje gang denne sesongen i 1-0-seieren over Vålerenga på Intility skrev Viljar Røsholt Myhra under kontraktsforlengelsen som binder han til Strømsgodset ut 2026-sesongen.

Hans tidligere kontrakt gikk ut inneværende sesong, og en ny viktig brikke er nå på plass også i et langsiktig perspektiv - etter at de to øvrige i kapteinsteamet, Gustav Valsvik og Herman Stengel, også skrev langtidsavtaler med klubben i april. 

- Viljar er en meget god keeper og har også blitt en lederskikkelse i garderoben. Det å få en forlenget kontrakt med ham har vært høyt prioritert den siste tiden, og vi er strålende fornøyd med at det nå er på plass, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Det er naturligvis svært gledelig for klubben at disse tre nøkkelspillerne alle har valgt å binde seg til Strømsgodset over en lengre periode - og tydelig viser at de har lyst til å være med og lede an på det vi ønsker å bygge opp.

26-åringen fra Siljan er inne i sin femte sesong i Strømsgodset etter overgangen fra Odd foran 2019-sesongen, og har spilt godt over 100 kamper for klubben.

Foran årets sesong ble han også valgt inn i det nevnte kapteinsteamet, sammen med Valsvik og Stengel, og målvakten legger ikke skjul på at han stortrives i laget, klubben og byen.

- Jeg har tro på det som skjer her nå, og dette er noe jeg har lyst til å være med på, sier målvakten selv etter å ha skrevet under på den nye kontrakten med Strømsgodset.

- Det var helt naturlig for meg å forlenge kontrakten med klubben. Jeg trives veldig godt i Godset og i Drammen, og elsker å spille på Marienlyst.

Hør mer fra Viljar Røsholt Myhra i den nye episoden av Godsetpodden som kommer mandag kveld - der han er gjest sammen med gårsdagens matchvinner Herman Stengel.

NTB_GvYIHhfLpQ0.jpg
Annonse fra Eliteserien: