Vil se trøkk, engasjement og tilstedeværelse

Bjørn Petter Ingebretsen gjestet Godset Live foran lørdagens viktige bortekamp mot Sandefjord.

Annonse:

Vestfoldingene ligger sist på tabellen, men de har vist klar fremgang den siste tiden. Fem strake kamper med 1-1 og kun to tap på de seneste ti kampene vitner om et lag som er vanskelig å møte.

Sandefjord byr også på en litt annerledes type taktisk utfordring under sin spanske trener Marti Cifuentes. Dette er vi godt forberedt på.

- Sandefjord spiller på en utradisjonell måte, men vi har først og fremst fokus på oss selv. Vi må være bedre med ball og vi må ha hurtigere angrepsspill enn vi har hatt de siste kampene. Det er rom på sidene og vi må ha spillere i boks som kan ta seg av de innleggene, sier Bjørn Petter Ingebretsen.

De siste treningsukene har vi hatt fokus på angrepsspill og offensiv samhandling. Samtidig er det viktig å videreføre den defensive tryggheten, strukturen i laget og innsatsviljen fra de siste kampene. 

- Vi må ha trøkk og engasjement i den defensive jobbingen. Vi må ha den tilstedeværelsen vi har vist i de siste tre kampene. Det må ligge i bunn. Vi skal være vanskelig å slå, sier BP.

I sendingen kommer også vår fotballekspert Geir Amundsen med sine faglige betrakninger om utfordringen som venter i Sandefjord. Han har klare tanker om hva som blir viktig for å reise hjem til Drammen med full pott.

GodsetUnionen reiser med flere busser til Sandefjord og er klar for å støtte laget. Spillerne i Strømsgodset har blant annet spleiset på den ene bussen. Vi håper flest mulig tar den korte turen til Sandefjord for å hjelpe oss frem til seier.

Billetter til bortetribunen kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: