Vil se et sprudlende Godset

Bjørn Petter Ingebretsen og Håkon Wibe-Lund vil se et Strømsgodset-lag med masse energi på Alfheim på søndag.

Annonse:

Prestasjon og utvikling har vært nøkkelordene som har gått igjen for trenerduoen og det øvrige støtteapparatet gjennom hele sesongen, og med 33 poeng i banken etter 25 kan man nok slippe skuldrene enda et hakk ned og rette alt fokus mot nettopp videreutvikling av laget og prestasjonene på banen.

Neste motstander som venter i sesonginnspurten er et høytflyvende Tromsø på Alfheim. Gaute Helstrups menn befinner seg nå på 11. plass etter fire seire på de siste seks kampene.

Men til tross for at vi ikke har fått vist oss fra en spesielt god side i de siste, og forsåvidt de fleste, bortekampene denne sesongen er hovedtrenerduoen klare på at vi ønsker å fremstå slik vi fremstår hjemme i Drammen.

Som vanlig er det ingen plan om å legge seg bakpå på bortebane, men vi jobber derimot hardt for å klare å komme opp på det samme nivået ute som vi ofte har gjort i kjente omgivelser på Marienlyst.

- Vi vil se et sprudlende Godset-lag med masse energi og spilleglede. Vi gleder oss til å møte Tromsø, sier Bjørn Petter Ingebretsen, og er klar og tydelig på at han ikke ser noen grunn til at vi ikke skal fremstå på samme måte som vi har gjort hjemme på Marienlyst.

- Jeg ser ingen grunn i verden til at vi skal spille med høye skuldre nå, fortsetter BP.

Trenerteamet og spillergruppa er allerede på plass i Tromsø, der de siste forberedelsene til morgendagens kamp nå gjøres. 

- For oss handler det først og fremst om å gjenskape en fantastisk god prestasjon mot Molde. Vi skal være oss selv og være like modige på Alfheim som vi har vært i de siste hjemmekampene, og vi skal fortsette å ta nye steg og utvikle oss som lag, sier Håkon Wibe-Lund.

Morgendagens kamp mot Tromsø har avspark 17:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Pluss.

Annonse fra Eliteserien: