Vil se et mer dynamisk Godset

Vi har tatt en prat med Henrik Pedersen om hva det jobbes med på feltet om dagen. Se hele intervjuet her.

Annonse:

Strømsgodset er inne i den tredje uken av sesongoppkjøringen og fredag spilles årets første treningskamp - mot Vålerenga på Intility Arena. Drammens Tidende sender direkte med avspark klokken 13.00.

Vi har en del spillere som er usikre grunnet småskader, men det jobbes uansett godt på feltet om dagen. Trenerteamet har tatt utgangspunkt i en grundig analyse fra 2020-sesongen når de har forberedt innholdet i første del av sesongoppkjøringen.

- Det vi arbeider med nå er utifra analysen fra forrige sesong. Hva er det vi lykkes med som vi gjerne vil ta med videre og hva er det vi ikke lykkes med som vi gjerne vil forbedre, sier hovedtrener Henrik Pedersen.

- Offensivt arbeider vi med fire basisøvelser. Vi har vært dyktige i vårt spill på ballen, men vi skal bli enda dyktigere til å spille i rom og til å spille i rom bak vår motstander, slik at vi får enda større dynamikk i spillet, både når motstanderen står høyt eller lavt og i offensive omstillinger.

- Nå har vi hatt halvannen sesong sammen og nå er vi klare for å ta de neste skritt og komme dypere ned i spillestilen. Vi kommer til å være enda mer spesifikke i måten vi presser og vi blir forhåpentligvis enda mer dynamiske i vår måte å spille, sier Henrik.

Se hele intervjuet med SIFs trener her:


Annonse fra Eliteserien: