Vil samle lokalidretten

Torsdag 26.januar inviterer Redd Barna, NFF Buskerud og Strømsgodset Toppfotball trenere, ledere og andre engasjerte i lokalklubbene i Drammen til Blåtimen på Marienlyst Arena.

Annonse:

Temaet for kvelden er nettvett. Samlingen varer fra klokken 18.00 til 21.00 og finner sted i våre VIP-lokaler i 3. etasje.

Kvelden innledes av vår strålende assistenttrener Håkon Wibe-Lund som forteller sin sterke historie fra virkeligheten. Her vil man se og høre hva hetsing og trakassering, blant annet gjennom internett, kan gjøre med et menneske. 

Vi håper at denne kvelden vil kunne gi verdifullt påfyll til lokalidretten.

— Lage Sofienlund
Elin Langli fra Redd Barna videre legge fram hvilke utfordringer og potensielle farligheter som finnes ved bruk av internett. Vinklinga vil være på hvordan ledere, trenere og foreldre i idrettsklubber kan gjøre kloke grep for å sørge for at klubbens trenere og utøvere blir ansvarlige og gode brukere av internettet.

- Vi håper at denne kvelden vil kunne gi verdifullt påfyll til lokalidretten. Redd Barnas kompetanse på dette er stor og vi ser det som veldig viktig at denne kommer ut til alle de lokale klubbene i Drammen. Det er jo i alle disse klubbene den virkelige og viktigste aktiviteten for barn og unge foregår, sier leder for samfunnsansvar Lage Sofienlund. 

Vel møtt på Marienlyst! 

3.etasje på langsida mot skøytebanen. 

Påmelding: Send mail med navn og klubb til [email protected]  

Annonse fra Eliteserien: