Videre til 3. runde i cupen etter seier mot Ullern

Det var et ungt Strømsgodset mannskap som entret Ullern CC Vest arena i jakten på avansement til NM 3. runde, men det var ringreven Mounir Hamoud som avgjorde.

Annonse:

Andreas Nyhagen fikk sin debut i forsvaret, mens Halor Stenevik, Sebastian Pedersen og Hassan Duman fikk tilitt fra start.

Godset tok styringen de første minuttene, men det ble ikke skapt de helt store sjansene på Ullerns 18 år gamle keeper Johan Halvorsen Mork.

Etter 37 minutter dukket derimot Mounir Hamoud opp og sendte Strømsgodset i ledelsen med en nydelig lobb.

Hjemmelaget måtte for øvrig spille 2.omgang med 10 mann etter at Harold Munfoncol fikk sitt andre gule kort rett før pause.

Mange sjanser, men ingen mål

Det var en helt annen offensiv svung over Strømsgodset i 2. omgang og det ble skapt en rekke sjanser på unge Halvorsen Mork i Ullerns mål.

Etter 74 minutter så det ut til at Sebastian Pedersen skulle doble ledelsen, men han ble avblåst for offside.

I det 83. minutt fikk vi en ny debutant fra ungdomsavdelingen i det Mustapha Fofana erstattet Haldor Stenevik.

Mot slutten av omgangen dabbet det litt mer av, men på overtid pekte dommeren på straffemerket etter at Sebastian ble felt inne i 16-meteren. Han gikk selv frem for å ta straffen, men den gikk rett i klypene på Ullerns keeper.

Dermed blir det med Mounirs ene mål til tross for mange gode sjanser fra både Hassan Duman, Johan Hove og Sebastian Pedersen med flere.

Vi er dermed videre til 3. runde i cupen. Selv om det alltid er gøy å vinne med mange mål, er det avansement som er viktig i slike matcher. Oppsettet til neste runde gjøres 27. mai.

Kampfakta

Ullern - Strømsgodset 0-1 (0-1)

2. runde i NM, Ullern CC Vest Arena

Dommer Ola Kellerhals, Vaulen

Gule kort: Harold Biata Mufoncol, Finn Badou Jor, Eivind Stender (Ullern) Rødt kort: Harold Biata Mufoncol (45, to gule), Ullern. 

Mål: 0-1 Mounir Hamoud (37.)

Strømsgodsets lag: Morten Sætra, Mounir Hamoud, Jakob Glesnes, Andreas Nyhagen, Johan Hove, Henning Hauger, Herman Stengel, Haldor Stenevik, Sebastian Pedersen, Hassan Duman.

Innbyttere: Martin Rønning Ovenstad for Herman Stengel (69 min), Mustapha Fofana for Haldor Stenevik (83 min)

Annonse fra Eliteserien: