Videre til 3. runde

Sivert Westerlund (bildet), Marcus Mehnert og Jonas Therkelsen scoret målene da vi slo Jerv 3-0 i Arendal og tok oss videre til neste runde i cupen. Der venter Kristiansund på hjemmebane.

Jørgen Isnes gjorde åtte endringer på laget fra seieren over HamKam, og kun Gustav Valsvik, Fredrik Kristensen Dahl og Herman Stengel fra søndagens startellever var blant de elleve som startet kveldens cupkamp.

Inn på laget kom Frank Stople, Sondre Fosnæss Hanssen, Dodou Gaye, Sivert Westerlund, Emmanuel Danso, Jonas Therkelsen, Jostein Ekeland og Marcus Mehnert.

For Sivert Westerlund var dette hans debut i SIF-trøya. Med scoring, målgivende og clean sheet kunne ikke debuten ha gått stort bedre for 24-åringen.

Se intervju med Sivert etter kampen her:

Først stanget han oss i ledelsen med et kontant og knallhardt hodestøt på et hjørnespark fra Herman Stengel etter 37 minutter, før han tre minutter senere serverte Marcus Mehnert på åpent mål. Marcus kunne enkelt doble ledelsen med sitt tredje mål for sesongen.

Kveldens tredje scoring var det Jonas Therkelsen som sto for tre minutter på overtid. Innbytter Elias Melkersen vant ballen på Jervs halvdel, før Marko Farji spilte frem Marcus Mehnert på venstresiden. Marcus slo inn foran mål, Elias flikket videre, og Jonas kunne bredside inn sitt andre A-lagsmål og fastsette resultatet til 3-0.

Se intervju med Jonas etter kampen her:

3. runde ble trukket allerede i kveld, og der ble det klart at vi møter Kristiansund - i vår første hjemmekamp i cupen siden høsten 2021. Det betyr at det blir to hjemmekamper mot KBK på kun fire dager, siden vi også møter dem i Eliteserien førstkommende søndag.

Mer informasjon om billetter til cupkampen kommer torsdag.

I mellomtiden kan du kjøpe billett til søndagens seriekamp her.