Videre til 3. NM-runde

Niklas Gunnarsson sendte Strømsgodset videre til 3. runde av norgesmesterskapet med sin første scoring for klubben.

Annonse:

Alle foto: Børre E. Helgerud

Midtstopperen headet kontant inn et frispark fra Herman Stengel, via tverrliggeren og ned i mål. En meget god avslutning fra midtstopperen som var fremme i feltet på en dødball.

Strømsgodset vasset formelig i sjanser mot 3. divisjonslaget fra Oslo, spesielt etter hvilen, men effektiviteten var ikke god nok. Ready-keeperen hadde virkelig dagen, mens våre gutter slurvet litt i de avgjørende situasjonene foran mål.

Men den ene til Niklas holder i massevis og Strømsgodset er dermed klare for 3. NM-runde. Nytt av året er at det er trekning allerede i 3. runde - når denne gjennomføres er i skrivende stund uavklart.

Niklas Gunnarsson jubler for scoring og avansement sammen med Andreas Nyhagen, Mikkel Maigaard og Gustav Valsvik.
Niklas Gunnarsson jubler for scoring og avansement sammen med Andreas Nyhagen, Mikkel Maigaard og Gustav Valsvik.

220 SIF-supportere hadde tatt turen til hovedstaden denne sommerkvelden og de støttet laget gjennom hele kampen. Moro å se såpass mange på bortekamp igjen. 

Selve kampen var verken spektakulær eller altfor velspilt, men det var ingenting å utsette på innstilling og innsats. På en tørr kunstgressbane ble det litt vanskelig å få nok tempo i ballen og Ready skal ha kreditt for sin gjennomføring. De var godt organisert, gjorde et tappert forsøk og kjempet heroisk foran eget mål. Utover i 2. omgang ble sjansene stadig større og det er smått utrolig at det kun endte med den ene scoringen. Tobias Fjeld Gulliksen og Mikkel Maigaard hadde blant annet noen gedigne sjanser, men ballen ville ikke inn - ikke før Niklas Gunnarsson steg til værs. Bakover hadde vi full kontroll. Ready kom på noen oppløp, men skapte ingen store sjanser.

Vi takker Ready for kampen og et flott arrangement og ønsker lykke til med sesongen.

Se intervju med Niklas Gunnarsson og trener Håkon Wibe-Lund her:

Kampfakta:
2. NM-runde
Ready - Strømsgodset 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Niklas Gunnarsson (70)
SIFs lag: Morten Sætra - Nico Mickelson, Niklas Gunnarsson, Gustav Valsvik, Andreas Nyhagen (Riel Nguen i 10 min) - Kreshnik Krasniqi (Lars Vilsvik i 16 min), Herman Stengel, Mikkel Maigaard - Kristoffer Tokstad (Andreas Skjold i 11 min), Moses Mawa (Johan Hove i 17 min), Tobias Fjeld Gulliksen

Annonse fra Eliteserien: