Videre etter ekstraomganger

Jonatan Braut Brunes ble matchvinner i kampens 100. minutt mot Heming i cupens 1. runde onsdag kveld.

Annonse:

Se vårt intervju med Jørgen Isnes like etter kampslutt i videospilleren under eller på YouTube.

Det ble en ordentlig sliteseier borte mot 4. divisjonslaget Heming, men vi tok oss videre til 2. runde i cupen etter ekstraomganger og 120 minutter med fotball på Hemingbanen.

Vi kjempet lenge mot et lavtliggende og kompakt Heming-lag, og det var ikke mange målsjansene å skrive hjem om de første 60 minuttene. Sjanseproduseringen økte imidlertid betraktelig de siste 60, og det ble til slutt ganske utrolig at det ikke løsnet tidligere - og at det kun ble med den ene scoringen.

Startdebutant Marko Farji kom til tre muligheter før han forlot banen ti minutter før full tid. I tillegg var også innbytterne Tobias Gulliksen og Marcus Mehnert nær ved å avgjøre kampen i den ordinær spilletiden.

I åpningsminuttene av ekstraomgangene traff både Herman Stengel og Jonatan Braut Brunes metallet bak tidligere SIF-keeper Borger Thomas i Heming-målet - før Jonatan til slutt fikk hull på byllen. Innbytteren kom seg fri på et innlegg fra Thomas Grøgaard, og satte ballen kontant i nettet alene med vår tidligere keeper, som forøvrig sto en meget god kamp mot oss i dag.

I de tjue påfølgende minuttene hadde vi flere muligheter til å doble ledelsen og punktere kampen, men det ble med den ene scoringen. Vi er uansett videre til 2. runde i cupen - som spilles allerede i neste uke. Vi kommer tilbake med motstander og endelig kamptidspunkt når det er klart.

Vi takker Heming for kampen og for den herlige rammen rundt!

Kampfakta
Heming - Strømsgodset 0-1 (e.e.o.)
1. runde i cupen, Heming kunstgress
Mål: 0-1 Jonatan Braut Brunes (100)
Vårt lag: Morten Sætra - Sondre Fosnæss Hanssen (Gustav Valsvik fra 59), Ari Leifsson, Fredrik Kristensen Dahl - Lars Vilsvik (Andreas Skjold fra 104), Herman Stengel, Kreshnik Krasniqi (Ipalibo Jack fra 70), Thomas Grøgaard - Jonas Therkelsen (Tobias Gulliksen fra 59), Marko Farji (Marcus Mehnert fra 82), Jostein Ekeland (Jonatan Braut Brunes fra 45).

Annonse fra Eliteserien: