- Vi trives med ekstra trykk

Eirik Ulland Andersen og resten av Godset-gutta gleder seg enormt til søndagens storkamp mot Rosenborg.

Strømsgodset har levert mange gode kamper mot trønderne de siste årene, og det er i det hele tatt blitt en kultur i klubben for å levere når tribunene fylles og forventningene øker.

Annonse:
Denne utgaven av Godset er intet unntak. Det virker som spillerne får frem det beste i seg selv når det er såkalte storkamper, noe de viste til gagns mot Vålerenga tidligere i sesongen.

Det er allerede solgt over 6000 billetter til møtet med Rosenborg og det betyr at det blir opp mot fullsatt søndag kveld.

­- Vi merker at det er litt ekstra med folk i disse Rosenborg-kampene her hjemme og at folk er litt ekstra på. Det tror jeg passer de spillerne vi har. Vi trives med det trykket og build up til kamp. Det virker som det får det beste ut av oss, og så må vi selvfølgelig være på det samme nivået i de kampene som det er mindre trøkk, sier vår eminente kantspiller.


Han mener publikum kan glede seg til kamp. Enten du er Godset-supporter eller bare glad i morsom fotball.

- Rosenborg er kvalitet og jeg tror det blir en kvalitetskamp – rett og slett. Det er mange gode spillere på begge lag, og begge lag spiller god fotball. Jeg håper det blir underholdende og bra for vår del, sier Ulland.

- Vi må være smarte og spille på våre styrker og ha fokus på oss selv. Det er viktigst. Her på Marienlyst skal vi ut i hundre og vise et tempo som få lag klarer å henge med på, fortsetter han.

Selv er fjorårets toppscorer i Godset på jakt etter sesongen første fulltreffer i ligaen. Derfor står han igjen på trening og terper på detaljene.

- Jeg ha lyst til å score og bidra med målpoeng. Men hvis jeg fortsetter å jobbe hardt og terper og terper så er jeg sikker på at det skal komme, sier mannen med den presise høyrefoten.

Det gjelder også for hele laget.

- Vi må bare treffe en form og få noen seire på rad og så melder vi oss skikkelig på.

Annonse fra Eliteserien: