Vi står sammen – og ser fremover

Her er en melding fra trenerteam, spillergruppe, administrasjonen og styret i Strømsgodset.

Annonse:

Vi står i sammen
På samma lag
Vi deler seire
Og bitre nederlag
Samme er vi sterke
Og vanskelig å slå
Byen er Drammen
Og drakta er blå

De siste ukene har Strømsgodset stått i en særdeles vanskelig situasjon. Varslingssaken har vært en betydelig påkjenning for mange og spesielt de involverte parter. Vi har stått i en storm og vi har kjent på smerten, men nå må vi videre. Etter at rapporten fra advokatfirma Kleven & Kristensen ble ferdigstilt tidligere denne uken, ønsker spillere, trenere, ansatte og styret å rette blikket fremover. Nå vil vi ha fokus tilbake på det som er aller viktigst, nemlig Strømsgodset og spillet vi elsker. Det er derfor vi er her.

Om to uker er det serieåpning mot Lillestrøm. Vi har ingen tid å miste og nå skal alle ansatte samle seg til det beste for Strømsgodset. Det skylder vi de trofaste supporterne, våre lojale samarbeidspartnere, alle de frivillige – i det hele tatt alle de menneskene som er så glad i denne klubben.

Strømsgodset kommer alltid først. Det handler om 114 år med stolt historie. Ingen er større enn klubben.

Det er på tide å stå sammen som en enhet, som en blå familie som løfter hverandre i flokk. Klarer vi det er det ingen begrensning for hva vi kan utrette i felleskap. Èn gjeng, ett lag – én klubb. Et Strømsgodset for alle. 

Vi gleder oss til å spille fotballkamper igjen. Vi gleder oss til å se vårt kjære publikum tilbake på Marienlyst. Vi gleder oss til å få gåsehud av å høre dere synge «Gamle Gress» før kamp. Vi gleder oss til seriestart. Vi gleder oss til å gå på jobb for Strømsgodset.

Vi vet at det blir en tøff sesong. At vi må jobbe hardt for hvert eneste poeng. For hver eneste krone. For fremgang, for tillit – for Strømsgodset. Det er vårt løfte til dere.

Støtten fra dere har aldri vært viktigere enn nå. Klubben trenger dere. Vi trenger dere. Vi skal reise oss igjen og skape ny entusiasme og fornyet tro og håp på bedre tider.

Strømsgodset kommer ALLTID tilbake.

Blå hilsen fra:
Trenerteam
Spillere
Støtteapparat
Administrasjonen
Styret

Annonse fra Eliteserien: