Trio gjestet Godset Live

Martin Rønning Ovenstad, Thor Arne Hanssen og Dag Lindseth Andersen var gjester i onsdagens livesending fra Marienlyst.

Annonse:

Denne uken kliner vi til med direktesendinger på Facebook hver eneste dag. På onsdag vartet vi sågar opp med tre gjester i studio.

Martin Rønning Ovenstad tok turen innom for å snakke om sine forventninger foran lørdagens skjebnekamp mot Stabæk. Lier-gutten innledet sesongen i nettopp Stabæk og spilte faktisk første seriekamp på Marienlyst i feil drakt, men avslutter den der han hører hjemme - i Strømsgodset.

Nå skal Martin gjøre alt i sin makt for å hjelpe sitt kjære Godset til fornyet plass i Eliteserien. I sendingen forteller han om stemningen i spillergruppa og hvordan man forbereder seg til det som venter.

GodsetUnionens leder og talsmann Thor Arne Hanssen viste også ansikt i sendingen. Mannen som har opplevd oppturer og nedturer med Strømsgodset er nå klar for å avslutte med en opptur. I følge Hanssen er det et trigget GodsetUnionen som reiser inn til Nadderud på lørdag. Bortefeltet på vel 600 plasser er i ferd med å bli utsolgt og gutta kommer til å merke at de har GU i ryggen.

Thor Arne kommer også inn på hvorfor GodsetUnionen skal bytte tribune neste år - en nyhet vi slapp tirsdag kveld. Han mener dette kommer til å bidra til en forbedret kampopplevelse på Marienlyst.

Daglig leder Dag Lindseth Andersen var tredje og siste gjest i onsdagens sending. Han fortalte hvordan klubbledelsen håndterer denne situasjonen og kom også med et tilsvar på kritikken som går på at ledelsen i SIF er usynlig. I det hele tatt en varierende sending på 27 minutter.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 21.11.2018, oppdatert: 22.11.2018
Skrevet av: Godset Media