- Vi skal alltid tørre å være oss selv

Håkon Wibe-Lund gleder seg til å se sine gutter ta i mot Bodø/Glimt på Marienlyst.

Annonse:

- Vi ønsker ikke å gå på kompromiss uansett hvem som kommer hit. Vi skal være oss selv og måle oss mot hvor gode vi klarer å være. Skal vi ta nye steg så må vi stå for det.

Håkon Wibe-Lund er krystallklar foran oppgjøret mot regjerende seriemester Bodø/Glimt. Han erkjenner at det blir tøft, men han er tydelig spent og har stor entusiasme i stemmen når han snakker om morgendagens kamp.

Det at morgendagens motstander på torsdag smadret Roma 6-1 på Aspmyra i UEFA Conference League er på ingen måte noe som gir Håkon søvnløse netter før vi skal bryne oss på samme motstand. Han lar seg i stedet inspirere av Glimt, og mener vi kan lære av hvordan de gikk inn i kampen mot José Mourinhos menn.

- De turte å gjøre akkurat det de står for mot Roma, og det er akkurat sånn vi også ønsker å fremstå. Vi skal ikke mure igjen og håpe på det beste. Vi har troen på det vi gjør, og at å stå i det over tid kommer til å ta oss dit vi ønsker å være.

- Men det er selvfølgelig en tøff oppgave som venter oss. Det må vi være ærlige på. Vi møter det beste laget i Norge om dagen. Da får vi testet hvor gode og hvor rå vi klarer å være, og uansett hvem som kommer hit skal vi alltid tørre å være oss selv.

Roser publikum

Mot Viking sist hadde vi hele 6400 tilskuere på plass på Marienlyst. Det er nok ikke et tall vi klarer å matche i morgen, men med det siste året med alt fra null til 2000 tatt i betraktning bør vi kunne få god Marienlyst-ramme også med 4000 innenfor portene på Gamle gress.

- Det har vært en unik respons fra drammenspublikummet. Det er fantastisk å ha så mye folk på stadion igjen, og vi er takknemlige for hvert eneste menneske som tar turen til Marienlyst for å se oss spille fotball og støtte oss.

Selv om det ikke ble tre poeng sist var det fantastisk å oppleve Marienlyst uten begrensninger igjen, og Håkon beskriver det som rørende å oppleve forrige helgs kamp.

- De støttet og backet oss gjennom en tøff kamp. Det var rett og slett rørende å se så mange komme for å støtte oss.

Kjøp billett til kampen mot Bodø/Glimt her.

Annonse fra Eliteserien: