- Vi må være ekstreme

Strømsgodsets trenerduo var svært skuffet over prestasjonen mot Sandefjord i midtuken. Mot Molde søndag forventer de å se et helt annet uttrykk på laget.

Annonse:

Etter en veldig positiv kamp mot Bodø/Glimt sist søndag, var det igjen tilbake til gamle synder på bortebane i Sandefjord onsdag kveld. Det endte med et helt unødvendig 2-0 tap. Trenerduoen likte på ingen måte hvordan laget fremsto på Release Arena.

- Vi er skuffa over Sandefjord-kampen fordi vi ikke komme opp det nivået vi ønsker å være på. Vi hadde ikke noe uttrykk mot Sandefjord. Det så dødt ut, det gikk sakte og var alt annet enn slik Strømsgodset skal fremstå, sier Håkon Wibe-Lund.

Når kampene kommer så tett gjelder det å nullstille og se fremover, men samtidig adressere og forbedre det som ikke fungerer godt nok. Wibe-Lund og BP Ingebretsen er aller mest opptatt av identitet og nettopp dette uttrykket på laget.

- Jeg vil at vi skal stå for noe og være modige. Da må vi være ekstreme i det vi gjør, sier Wibe.

Er det én ting denne sesongen har vist, så er det at Strømsgodset er best når vi spiller uten frykt, med risiko og flytter mange spillere i angrep.

- Vi må være mer bøllete i stilen. Det skal gjøre vondt å møte oss. Vi skal hurtig inn bak dem og kjøre hardt når vi får overganger. Vi skal presse noe så inn i h... når vi har muligheten til det, fortsetter en engasjert hovedtrener.

Den andre halvdelen i SIFs trenerteam skyter raskt inn:

- Det er bare en uke siden vi var der. Det vi leverte mot Bodø/Glimt, det er standarden vi skal ha. Det er den kvaliteten vi må ha. Mot de beste lagene må vi tørre å ha ball og vi må flytte beina og være mer fremoverrettet, sier BP.

Billetter til kampen kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: