- Vi må tørre å gjøre feil

Muhamed Keita er kvitt småskadene og tilbake i kampform. Nå vil han bidra med lederegenskaper på banen den kommende perioden.

Annonse:

To måneder har gått siden 28-åringen returnerte til klubben for tredje gang - etter først å ha trent med laget i to måneder. Keita sa umiddelbart at han trengte tid til å bygge seg opp og komme i kampform. Nå begynner han for alvor å nærme seg.

- Jeg er tilgjengelig for å spille fra start. Jo flere kamper jeg får fremover, jo bedre blir formen. Nå kjører vi bånn gass, sier drammenseren.

Han ønsker å bidra til å snu trenden for Strømsgodset. Keita skal gå foran og bruke sine kreative egenskaper i siste tredjedel, samtidig som han vil gjøre det lettere for de rundt seg. Keita er opptatt at lagkameratene ikke må være redde for å gjøre feil.

- Den perioden vi går inn i skal jeg bidra med å være en leder på banen og vise gutta at det er mulig å spille bra fotball og ta sjanser på banen. Vi må tørre å gjøre feil. Det har vi manglet litt og gjort at vi har tapt en del kamper. Akkurat der kan jeg være en leder. Jeg blir bare bedre og sterkere av å gjøre feil, sier Muhamed Keita.

- Hvordan har du opplevd treningene den siste tiden?

- Når vi har spilt kamper har det vært vanskelig å se hvordan vi spiller. Men nå har vi fått på plass strukturen og da er det lettere å spille fordi alle vet hva de skal gjøre til enhver tid. Det blir også mye lettere å angripe motstanderen når folk vet hvor løpene kommer og hvor vi skal spille ballen, svarer Keita.

- I fotball må man jobbe med detaljer for å få det store bildet til å se bra ut. Jobber man ikke med detaljer blir det store bildet uklart, fortsetter han.

Se hele intervjuet med Keita her:


Annonse fra Eliteserien: