- Vi må stå sammen

Daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen, kommenterer den utfordrende situasjonen som klubben står overfor.

Annonse:

Norge og verden befinner seg i en svært krevende situasjon som ingen av oss har noe erfaring med. Dette påvirker alle bransjer og enkeltindivider, så også oss som jobber med fotball på Eliteserienivå. Vi har i dag hatt en telefonkonferanse med alle klubber i Eliteserien og Obos-ligaen i regi av Norsk Toppfotball. Det legges konkrete aksjonsplaner som klubbene solidarisk står sammen om, for på en best mulig måte å håndtere utfordringene.

For oss i Strømsgodset er det viktig å påpeke at vi fullt ut støtter disse initiativene. Vi oppfordrer alle som er glade i Strømsgodset til å stå sammen med oss i den utfordrende situasjonen vi nå er i. Vi ønsker å skape ro rundt klubben, og så skal vi gjøre alt vi kan for at Strømsgodset kommer gjennom dette på en måte som gjør at vi igjen kan møtes til fotballkamp på Marienlyst når det er mulig.

Førsteprioritet nå er naturligvis liv og helse og viktigheten av at alle bidrar til den nasjonale dugnaden for å redusere smitte av Corona-viruset. Vi oppfordrer på det sterkeste til å følge retningslinjene og tiltakene som norske myndigheter har iverksatt, slik at vi så raskt som mulig kan normalisere hverdagen vår igjen.

Stans av all aktivitet får store økonomiske konsekvenser for klubben og gir oss likviditetsutfordringer. I den situasjonen er det naturlig at alle virkemidler vurderes; dette inkluderer også permitteringer og andre kostnadsreduserende tiltak. Det er tøffe utfordringer som ligger foran oss, men dette gjelder oss alle i samfunnet. 

Annonse fra Eliteserien: