Vellykket operasjon for Madsen

Kim André Madsen ble operert onsdag og starter nå rehabiliteringen.

Annonse:

Midtstopperen har som kjent slitt med problemer i mage/lyskeregionen. Den siste måneden har problemene tiltalt i styrke, og Kim har spilt kamper med store smerter.

Tidligere i sommer ble det besluttet av vårt medisinske apparat at Madsen skulle opereres etter kampen mot Sarpsborg 08. Vi går nå inn i periode uten kamp på tre uker. Den neste er mot Rosenborg søndag 10 september. Derfor var dette et gunstig tidspunkt.

Operasjonen ble gjennomført onsdag morgen – og denne var av det vellykkede slaget. Det bekrefter manuellterapeut i Strømsgodset, Thomas T. Ødegaard.

- Operasjonen gikk etter planen veldig fint, og vi går nå i gang med rehabiliteringsfasen, sier Ødegaard.

Kim André Madsen vil følges opp av klubbens medisinske apparat. 

Med tanke på hvor store smerter Madsen har hatt er prestasjonene hans den siste tiden meget imponerende. Kim har vist forbilledlig innsats og holdninger, og rett og slett spilt med hjertet på utsiden av drakta. Laget har holt nullen i tre av de siste fem kampene, og Kim har sammen med kaptein Jakob Glesnes vært en bauta i midtforsvaret så lenge han har klart å stå på to bein. Veteranen har ikke sovet stort i nettene etter disse kampene, for å si det sånn.

- Kim har virkelig gått ned i kjelleren og gjort en innsats for klubben. Hatt mye vondt den siste måneden og spilt gjennom smertene, forteller Thomas T. Ødegaard.

Nå ser vi frem til å få tilbake Kim på banen - skadefri og supermotivert for en spennende høst.

Annonse fra Eliteserien: