Kapteinen forlenger kontrakten

Gustav Valsvik har i dag forlenget sin kontrakt med Strømsgodset ut 2026-sesongen.

Annonse:

Nyheten ble annonsert på kveldens Blåkveld på Kings Arms, der både Jostein Flo og Valsvik selv var tilstede for å avsløre kontraktsforlengelsen og snakke om sesongen så langt.

Se hva Gustav Valsvik sier om kontraktsforlengelsen her.

Fem år etter at han ble solgt til tyske Eintracht Braunschweig for over ti millioner kroner returnerte Gustav Valsvik til Strømsgodset foran 2021-sesongen - og få dager etter ble han presentert som vår nye kaptein.

Og betydningen vår kaptein har hatt siden han kom tilbake til Strømsgodset og Drammen for snaue to år siden er rett og slett vanskelig å beskrive. Det var ikke uten grunn at leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo, og flere andre i klubben, jobbet i nærmere et halvt år for å få Gustav hjem foran 2021-sesongen.

- Signeringen av Gustav for to år siden var enormt viktig for oss, og det er den igjen i dag. Gustav er vår kaptein, en leder og en bærebjelke. Vi er veldig glade for å få på plass en ny avtale med ham, sier Jostein Flo etter å ha fått på plass kapteinens nye fireårskontrakt.

I hans andre periode i klubben har det blitt 69 kamper og hele ni scoringer - så langt. Totalt står han med 141 kamper og 10 mål for Strømsgodset.

Mot Tromsø på søndag skriver han også etter alle solemerker navnet sitt på topp 20-lista over spillere med flest kamper for klubben på øverste nivå med sin eliteseriekamp nummer 122 for klubben. Allerede i løpet av årets sesong kan han bli blant de ti øverste på samme liste.

 

Annonse fra Eliteserien: