Valdimar til Sogndal

Strømsgodset og Sogndal er enige om en overgang for Valdimar Ingimundarson (22). Islendingen forlater dermed SIF etter halvannet år i klubben.

Annonse:

Valdimar kom til oss fra moderklubben Fylkir i september 2020. Islendingen viste tidlig lovende takter, og avsluttet sin første sesong med elleve kamper, derav åtte fra start, og to mål.

Forrige sesong gikk det derimot mer trått, og det ble kun fire kamper fra start, i tillegg til elleve innhopp. Det at han ikke har klart å slå gjennom for fullt hos oss og et ønske om et miljøskifte er årsaken til at han nå ytret ønske om å bytte klubb.

- Valdimar slet i fjor med å spille seg inn på laget, og det er hard konkurranse om plassene på midtbanen, der han er aller best. Derfor følte vi at det riktige var å la han få fortsette utviklingen sin et annet sted, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

I slutten av forrige uke ble vi enige med Sogndal om betingelsene for overgangen, og denne uka ble de siste betingelsene og detaljene gjennomført.

Valdimar Ingimundarson spilte 28 kamper og to mål for Strømsgodset. Vi takker «Valdi» for innsatsen i SIF og ønsker lykke til videre!

Annonse fra Eliteserien: