Ute av trening på ubestemt tid

Viljar Myhra er tatt ut av trening på ubestemt tid. Keeperen skal til nye utredninger for svimmelheten han har opplevd den siste tiden.

Annonse:

Myhra følte seg uvel i kampen mot Molde 31. oktober og ble byttet ut midtveis i 1. omgang. I etterkant av dette har Viljar vært gjennom en grundig utredning, uten at det er gjort noen urovekkende funn.

SIFs medisinske apparat har rådført seg med ulike fagmiljøer og den teorien de fremdeles jobber utifra er at Viljar opplever bivirkning etter Korona-vaksinen som han tok tidlig i høst. I etterkant av vaksinen hadde han de samme symptomene som har økt i styrke den siste perioden.

Denne uka har Viljar vært så vidt tilbake på treningsfeltet, men han føler seg fremdeles ikke helt bra. Nå er det bestemt at 25-åringen tas ut av trening og kamp frem til det foreligger en endelig konklusjon.

Viljar skal utredes nærmere og det er etablert kontakt med en ekspert på Korona-vaksinering av toppidrettsutøvere som er tilknyttet Olympiatoppen.

- Viljar er i grei form i det daglige, men svimmelheten er ikke forenlig med å spille fotball. Nå tar vi han helt ut av trening og følger han opp videre. Viljar er ikke aktuell for spill før vi har funnet årsaken og behandlet dette tilfredsstillende, sier klubblege Erik Dag Knudsen.

Annonse fra Eliteserien: