Ullern venter i cupen

Strømsgodset forbereder torsdagens NM-kamp mot Ullern som det er en vanlig seriekamp.

Annonse:

I fjor gikk vi som alle vet helt til cupfinalen på Ullevaal – og målet er det samme i år. Derfor er trenerteamet grundige i forberedelsene til 2. rundekampen mot Ullern og de har gjort en analyse av 3. divisjonslaget.

Ullern ligger på 5. plass i Norsk Tipping, avdeling 2, med ni poeng på seks kamper. Mandag spilte de 1-1 hjemme mot MIF 2.

- Vi har sett Ullern to ganger og vi vet hva som venter oss. Ullern har svingt litt i prestasjonene i sesonginnledningen, men det er et spillende og spennende lag. Vi skal ha en like proff inngang til denne kampen som mot Flint i forrige runde, sier assistenttrener Ronny Holmedal.

Han leder laget torsdag i fraværet til fungerende hovedtrener Håkon Wibe-Lund, som er opptatt med U20-VM i Polen denne uka. Sistnevnte er tilbake mot Ranheim søndag, før han igjen returnerer til Polen.

- Det handler om å gjøre tingene ordentlig og ha en profesjonell inngang og gjennomføring av kampen, sier Holmedal.

Han prater videre om å bruke denne cupkampen til å ta et skritt videre i spillet og bygge videre på den positive opplevelsen fra Tromsø-kampen.

Strømsgodset mangler Kristoffer Tokstad (hæl), Jonathan Parr (kne), Lars Vilsvik (lår), Marcus Pedersen (lår) og Muhamed Keita (legg).

Her er bruttotroppen til kampen: Viljar Myhra, Morten Sætra, Mounir Hamoud, Stian Ringstad, Sondre Fosnæss Hanssen, Jakob Glesnes, Lars Sætra, Andreas Nyhagen, Johan Hove, Henning Hauger, Yacouba Sylla, Martin Rønning Ovenstad, Herman Stengel, Amahl Pellegrino, Martin Spelmann, Sebastian Pedersen, Hasan Duman, Halldor Stenevik (bildet over), Mos Abdellaoue, Mostapha Fofana

Annonse fra Eliteserien: