Ulland solgt til Molde

Strømsgodset har kommet til enighet med Molde om en overgang for Eirik Ulland Andersen.

Annonse:

Den 26 år gamle kantspilleren har signert en fireårskontrakt med Molde. Han ble presentert på Aker stadion onsdag ettermiddag. 

- Ulland har vært tydelig overfor oss at han ønsker seg til Molde. Når prisen i tillegg ble rett slik vi vurderer det, er dette en overgang som Strømsgodset er komfortable med. Vi skal satse på spillere som er fullt ut motivert for å gjøre en jobb i Godset, sier sportssjef Jostein Flo.

Han tydelig på at penger som genereres fra spillersalg denne vinteren skal reinvesteres i stallen og fremtidig satsing.

Eirik Ulland Andersen kom til Strømsgodset fra Hødd sommeren 2016. Haugesund-gutten har spilt 74 kamper for scoret 23 mål for klubben. 

- Ulland har vært en god spiller for oss disse to og halvt årene og vi vil gjerne få takke han for innsatsen og det han har prestert i Godset-drakten. Ulland er en fin type som har representert Strømsgodset på en god måte, men nå ønsket han å bytte klubb. Det har vi respekt for og vi ønsker lykke til videre på ferden, sier Flo.

26-åringen ser tilbake på tiden i Strømsgodset med stor glede. Han forlater klubben med en viss grad av vemod, men føler at tiden er inne for nye utfordringer.

- Strømsgodset er en flott klubb på mange måter og jeg har hatt en veldig fin tid i Drammen. Jeg er blitt glad i klubben, i byen og kommer til å savne lagkamerater, trenere og mange av de flotte folkene som jobber der. Jeg vil også takke supporterne og de som har støttet meg i løpet av disse to og et halvt årene, sier Ulland.

Slik forklarer han klubbskiftet:

- Jeg trigges av nye utfordringer og trenger noe å strekke meg etter. Det er viktig for meg og for at jeg får ut det beste i meg selv. Nå er timingen riktig og da Molde viste interesse ønsket jeg å gripe den muligheten.

Annonse fra Eliteserien: