tempImagekApWGd

Ukas klubb: IL ROS

Til hver hjemmekamp i år har vi valgt ut en klubb som er "Ukas klubb" og som dermed inviteres til kamp på Marienlyst. Først ut er IL ROS

Annonse:

Bildet: ROS gutter 2016, trener Geir Holden til venstre sammen med fotballpappa Lars Vilsvik

Strømsgodset ønsker å knytte enda tettere bånd til de mange lokalklubbene i vår region og har derfor lansert konseptet "Ukas klubb". Klubben som blir valgt ut til "Ukas klubb" inviteres med alle sine aktive medlemmer til hjemmekamp på Marienlyst. I tillegg får et lag fra klubben lov til å være maskoter på kampen. 

Der det er mulig prøver å vi også å knytte en av våre A-lagsspillere til klubben vi har valgt. Til søndagens kamp mot Rosenborg er Lars Vilsvik, bosatt i Spikkestad og invovlert i ROS på flere måter, valgt til å være frontfigur på kampannonsene til denne kampen. 

- Fint tiltak for å bygge gode samarbeid

ROS har over 600 aktive medlemmer og har et bredt tilbud til barn og unge i Røyken og Spikkestad. Før jul inngikk Strømsgodset et samarbeid med ROS med spesielt fokus på spillerutvikling, trenerutvikling og SIF Proffen. Derfor er det også veldig naturlig å ha ROS som første klubb ut i "Ukas klubb". 

Onsdag ettermiddag trente ROS gutter 2016 på Ros Arena. Trener for laget, Geir Holden, synes det er stas at ROS er ukas klubb:

- Det er stor stas og et fint tiltak for å bygge gode samarbeid med lokalklubber. Det er viktig at Godset som toppklubb har en forankring i nærmiljøet og gode avtaler med klubbene rundt, det bidrar til bedre rekruttering. 

Stor SIF-interesse

Nå gleder de seg til å komme på kamp på Marienlyst på søndag:

- Vi gleder oss veldig til å dra på kamp sammen. Det er mange SIF-fans her ute, og for oss som har en spillende fotballpappa i Lars Vilsvik i laget vårt, er interessen ekstra stor, sier Geir Holden. 

Deltakerne på SIF Proffen hos Ros får æren av å følge SIF og RBK-spillerne ut på banen på søndag som dagens maskoter. I tillegg kommer flere hundre av medlemmene i klubben til å være på tribunene og heie på Strømsgodset under kampen.

Vi gleder oss til å se ROS på kamp på søndag!

 

Annonse fra Eliteserien: