Uavgjort på Lerkendal

Strømsgodset sikret det best mulige utfallet i kveld, og avsluttet sesongen på 9. plass etter 2-2 på Lerkendal.

Annonse:

Foran siste serierunde var det 9. til 12. plass som var plasseringene vi kunne ende på etter endt sesong, og med ett poeng på Lerkendal ble det til slutt 9. plassen som fikk vårt navn ved siden av seg.

På et annet tidspunkt ville det kanskje føltes ut som to poeng tapt på Lerkendal i kveld, men med fasit i hånd kan vi vel si oss svært godt fornøyde med utfallet av kvelden - og sesongen for øvrig.

Se høydepunktene her.


En kamp som det for Godset-tilhengere flest kanskje ikke var knyttet store forventninger til fikk en hyggelig åpning, for allerede etter 13 minutter var vi i ledelsen.

Herman Stengel slo en kort corner til Tobias Gulliksen, via Niklas Gunnarsson, og til Lars Vilsvik, som satte ballen i nettaket. SIF-mål nummer 29 i kamp nummer 363 for veteranen og klubblegenden.

Og åtte minutter senere kom scoring nummer to. Halldor Stenevik slo inn foran mål, der Johan Hove flikket ballen via Even Hovland og i det lengste hjørnet.

Vi gjorde på mange måter en svært god bortekamp på Lerkendal, og det må være lov å si at det var fullt fortjent at vi var i ledelsen til pause. Rosenborg hadde mye ball, men skapte svært lite, mens vi var effektive på våre muligheter foran hjemmelagets mål.

Etter å ha gjort tre bytter i pausen skapte hjemmelaget litt mer i den andre omgangen, men en eminent Viljar Myhra hindret hvittrøyene gang på gang i første halvdel av 2. omgang.

Tjue minutter før slutt fikk de så et noe diskutabelt straffespark, og selv om Viljar var etter ballen måtte han se seg slått denne gangen. Stefano Vecchia reduserte til 1-2, og skapte ny spenning i kampen.

Fem minutter før slutt utlignet deretter Rasmus Wiedesheim-Paul til 2-2, og til tross for at hjemmelaget i sluttminuttene jaget scoringen som ville gi dem 4. plassen, var det vi som var farligst, og nærmest å avgjøre kampen.

Den største muligheten fikk innbytter Kristoffer Tokstad i det klokka bikket 90 spilte minutter, men hans avslutning gikk like utenfor lengste stolpe.

Vi ønsker også å nevne de fremmøtte fra GodsetUnionen. Tusen hjertelig takk for støtten i kveld og gjennom hele sesongen.

Asset 1 Asset 2
1
V. Myhra

26
L. Vilsvik
Substituted out 83'
Goal 13'
5
N. Gunnarsson
71
G. Valsvik
4
T. Grøgaard

7
H. Stengel
8
J. Hove
92
K. Krasniqi

19
H. Stenevik
9
F. Friday
Substituted out 71'
17
T. Gulliksen
Innbyttere
16
J. Attah Kadiri
70
S. Hanssen
6
I. Jack
2
A. Leifsson
Substituted in 83'
Goal 85'
3
J. Parr
40
M. Sætra
11
K. Tokstad
Substituted in 71'
Innbyttere
 • 16
  J. Attah Kadiri
 • 70
  S. Hanssen
 • 6
  I. Jack
 • 2
  A. Leifsson
  Substituted in 83'
  Goal 85'
 • 3
  J. Parr
 • 40
  M. Sætra
 • 11
  K. Tokstad
  Substituted in 71'

Annonse fra Eliteserien: