Uavgjort mot Jerv

Det endte 2-2 i generalprøven mot Jerv. Tobias Gulliksen og Fred Friday scoret våre mål.

Gustav Valsvik spilte sin første kamp for klubben siden overgangen til Eintracht Braunschweig for fem år siden, mens Jonathan Parr fikk sin første kamp fra start siden skaden han pådro seg i fjor sommer.

Vi kunne også glede oss over å se Fred Friday score i SIF-trøya for første gang.

Det skjedde imidlertid en del før det. Allerede før det var spilt to minutter tok gjestene ledelsen ved «Pibe». Vi var nær ved å svare like kjapt, men Jonathan Parr banket ballen i tverrliggeren.

Senere i omgangen noterte Jerv seg for sin andre målsjanse i kampen, men takket være en dobbeltredning fra Morten Sætra slapp vi unna med skrekken.

Hør hva Håkon Wibe-Lund hadde å si om kampen her:

Etter pause kom vi bedre ut fra startblokkene, og tre minutter ut i den andre omgangen kom utligningen. Valdimar Ingimundarson spilte ballen over til Halldor Stenevik på motsatt kant, som videre spilte fri backvikar Niklas Gunnarsson på overlap. Hans innlegg var godt, traff Tobias Gulliksen foran mål og 17-åringens heading snek seg inn i det lengste hjørnet.

Etter en periode med stillingskrig gikk så gjestene opp til 2-1, da Ole Marius Håbestad var fri i feltet på et innlegg og headet ballen i en bue over Morten Sætra.

Mot slutten av kampen kom vi til noe større sjanser, og sju minutter før slutt utlignet vi for andre gang. Denne gangen etter et hjørnespark fra Kreshnik Krasniqi, der Fred Friday i fart mot første stolpe stusset ballen i det lengste hjørnet.

Det ble også kampens siste scoring, og det endte 2-2 i vår siste treningskamp før seriestart.

Neste helg venter Lillestrøm på Marienlyst.

Kampfakta
Strømsgodset - Jerv 2-2 (0-1)

Treningskamp, Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Juan Pablo Pereira Sastre (2.), 1-1 Tobias Gulliksen (47.), 1-2 Ole Marius Håbestad (69.), 2-2 Fred Friday (83.)
Gule kort: Gustav Valsvik, Niklas Gunnarsson (SIF) og John Olav Norheim (Jerv)
Dommer: Marius Lien, Fossum IF
Vårt lag: Morten Sætra - Niklas Gunnarsson, Sondre Fosnæss Hanssen (Ari Leifsson fra 62.), Gustav Valsvik, Jonathan Parr (Andreas Nyhagen fra 45.) - Johan Hove, Herman Stengel (Ipalibo Jack fra 76.), Tobias Gulliksen - Valdimar Ingimundarson (Kreshnik Krasniqi fra 62.), Moses Mawa (Fred Friday fra 76.), Halldor Stenevik.