Uavgjort mot Glimt

Kreshnik Krasniqi banket inn sitt første mål for Strømsgodset, og sikret ett poeng mot serieleder Bodø/Glimt.

Godset slo tilbake etter en skuffende prestasjon mot Viking forrige søndag, og var fullt på høyde, og vel så det, med serieleder og regjerende seriemester Bodø/Glimt på Marienlyst i kveld.

Gjestene viste imidlertid tidvis hvilket nivå de har inne, spesielt ved Ola Solbakkens ledermål, men vi hevet oss utover kampen og det var fullt fortjent da Kreshnik Krasniqi banket inn utligningsmålet kvarteret før slutt.

Se høydepunktene her.

Vi hadde også en positiv åpning på kampen, men Glimt fikk litt for ofte vist sin offensive klasse. Det ble vi straffet for etter 13 minutter, da gjestene tok ledelsen på særdeles vakkert vis. Ola Solbakken kombinerte fint med Erik Botheim, før han la ballen i det lengste hjørnet.

Glimt var gode også i perioden etter scoringen, før vi tok mer over kampen igjen. Mot slutten av omgangen fikk vi et par gode muligheter, og den største var det Tobias Gulliksen som fikk. Etter et strålende innlegg fra eldstemann Lars Vilsvik fikk yngstemann stå umarkert i feltet, men headingen gikk utenfor.

I minuttene etter pause hadde Glimt flere enorme sjanser til å doble ledelsen, men gultrøyene tok ikke vare på mulighetene.

Vi fikk derimot satt et større og større trykk mot Glimt-målet, og kvarteret før slutt fikk vi lønn for strevet gjennom kampen.

Et frispark fra Herman Stengel ble headet ut til Kreshnik Krasniqi på skuddhold. Vi som har sett Team SIF-kamper opp gjennom årene vet hvor farlig det er. Og det fikk enda flere se i dag.

Kreshnik banket til, via et par Glimt-spillere, før ballen snek seg inn i det lengste hjørnet. 1-1 på Marienlyst, og «Kresh» sin første scoring i Eliteserien!

Utligningen sørget for at vi fikk momentum, og i minuttene etter jaget vi den avgjørende scoringen. Når det etter hvert nærmet seg kampslutt var det i stedet et gulljagende Glimt som jaktet seiersmålet.

Det fikk de derimot ikke. Vi holdt godt unna, og sørget for at det hele endte med poengdeling.

Nå venter Sandefjord på Release Arena i midtuka, før vi tar i mot den andre gullkandidaten Molde på Marienlyst på søndag. Også de skal få kjenne at det ikke er lett å få med seg tre poeng hjem fra Drammen.