Uavgjort i generalprøven mot Start

Det endte 1-1 i generalprøven mot Start. Se oppsummeringen fra vårt studio her:

Godset var nære ved å ta ledelsen etter drøye kvarteret, men skuddet fra Mos gikk i stolpen og ut. Heller ikke gjestene fra Kristansand klarte å få nettkjenning, så det var målløst når lagene gikk i garderoben etter de første 45.

Perle av Tokstad

Start var farlig frempå ved et par anledninger i de første minuttene etter pause, men det var Godset som tok ledelsen etter en perle fra Kristoffer Tokstad som limte ballen opp i høyre hjørne etter et skudd fra omlag 20 meter.

Det tok derimot ikke mange minuttene før Start utlignet etter at nysigneringen Kevin Kabran ble spilt fri og satte ballen i mål bak Viljar Myhra i Godsets mål.

Flere mål ble det ikke og det ender dermed 1-1 i generalprøven før årets Eliteserie sparkes i gang.

Ikke et fyrverkeri av en fotballkamp, men det er til neste helg det gjelder når Haugesund gjester Marienlyst.