Uavgjort i Bergen for Team SIF

Team SIF fikk seg en skikkelig kalddusj borte mot Fana i starten av matchen, men gutta gav seg ikke av den grunn. Det hele endte 2-2

Annonse:

Allerede etter 7 minutter så det stygt ut for rekruttene etter at Fana hadde gått opp til 2-0. Dette resultatet sto seg også til pause.

Team SIF viste som så mange ganger før strålende mentalitet og reduserte til 1-2 ved Martin Rønning Ovenstad. Mot slutten av kampen var det David Campher sin tur til å sette ballen i mål til 2-2, som til slutt ble resultaet i kampen.

Campher fortsetter den gode formen, og kronet det hele i dag med en scoring.
Campher fortsetter den gode formen, og kronet det hele i dag med en scoring.

- Dette var en meget god kamp. Høyt nivå i angrepsfasene hvor begge lag hadde mye offensiv aggressivitet. Vi best i etablert angrep, mens Fana var best i overgangsspillet. Mange sjanser til begge lag. Jeg er utrolig stolt over hvordan vi spiller denne kampen. Vi spiller så bra angrepsfotball at jeg nesten blir rørt på sida, men klarer dessverre ikke sette sjansene vi skaper i første omgang. Vi fikk en ordentlig kalddusj og lå under 2-0 allerede etter 7 minutter. Fana sine scoringer var resultat av meget godt overgangsspill, og noen ganger må man faktisk bare applaudere motstanderens spill også. Vi tar masse ut av denne kampen, dette var egentlig en kamp jeg aldri håpet skulle slutte. Neste for oss nå er å klare avgjøre slike kamper som i dag, og når vi kommer dit så skal det blir morsomt å følge dette laget utover høsten, sier trener Kjetil Lundebakken etter kampen.

Kampfakta
Fana-Team SIF 2-2 (2-0)

Nesttun kunstgress: 100 tilskuere
Mål: 1-0 Herman Stang Stakset (4), 2-0 Stang Stakset (7), 2-1 Martin Rønning Ovenstad (66), 2-2 David Campher (77)
Laget: Morten Sætra - Loti Celina, Jens Mannhart Hoff, David Campher, Andreas Nyhagen (Fredrik Carson Pedersen i 45 min) - Martin Rønning Ovenstad (Adrian Granåsen Hjelvik i 23 min), Mathias Fjeld Gulliksen, Alban Kadriu - Halldor Stenevik, Aleksander Biermann Stenseth, Mustapha Fofana
 

Annonse fra Eliteserien: