Uavgjort for rekruttlaget

Rekruttlaget spilte 1-1 mot Ørn Horten i deres første kamp på Marienlyst for året.

Annonse:

Med A-lagshospitanter som Arnar Guðjónsson, Loti Celina, Hasan Hüseyin Duman og Magnus Lankhof Dahlby fra start mønstret rekruttlaget en sterk ellever – mot det som også var god motstand i Ørn Horten. Vestfoldlaget spiller i likhet med Team SIF i 3. divisjon.

Og det var gjestene som tok ledelsen etter 11 minutter. Etter en gjennombruddspasning satte en Ørn-spiller ballen inn ved nærmeste stolpe.

Mustapha Fofana scoret rekruttlagets mål mot Ørn Horten.
Mustapha Fofana scoret rekruttlagets mål mot Ørn Horten.

Det sto seg til pause, da Vítor Gazimba og Kjetil Lundebakken gjorde fire bytter, der Matias Finnestrand (bildet over) og Mustapha Fofana (bildet til venstre) var blant de som entret banen.

Det var nettopp Fofana som var sist på ballen da vi utlignet ti mintuter ut i 2. omgang. Etter et godt innlegg fra venstreback Andreas Nyhagen, som nylig var med A-laget til Marbella, fikk «Mos», som han i likhet med en noe mer velkjent spisskollega på A-laget kalles, en enkel jobb med å sette ballen i det tilnærmet åpne målet.

1-1 ble også sluttresultatet, selv om det var vanskelig å fatte og begripe at gjestene ikke tok med seg seieren i sluttminuttene. Nevnte Finnestrand ble sittende på kunstgresset etter å ha gitt retur på en avslutning, men reddet ikke bare én retur, men to – fortsatt sittende på bakken. Rett og slett en helt vanvittig trippelredning av den 18 år gamle målvakten.

Kampfakta
Strømsgodset G19 - Ørn Horten 1-1 (0-1)

Treningskamp, Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Ørn Horten (11.), 1-1 Mustapha Fofana (54.)
Gult kort: Adis Mujkić (SIF)
Startoppstilling (4-2-3-1): Daniel Skretteberg - Loti Celina, Kasper Flo, Arnar Guðjónsson, Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman - Simen Hammershaug, Adrian Rogulj, Emad Nayab - Magnus Lankhof Dahlby.
Innbyttere: Matias Finnestrand 45 min. for Daniel Skretteberg, Jørgen Sjøl 45 min. for Loti Celina, Benjamin Reagan 45 min. for Hasan Hüseyin Duman, Mustapha Fofana 45 min. for Adrian Rogulj, Ilmi Sulimani 27 min. for Simen Hammershaug, Adis Mujkić 24 min. for Magnus Lankhof Dahlby.
Ubenyttede reserver: Erick Lukungu og Aleksander Stenseth.

Annonse fra Eliteserien: