Tung dag i Sarpsborg

Vår første eliteseriekamp etter sommerpausen endte med 5-1-tap for Sarpsborg 08. Ole Enersen scoret vårt mål.

Annonse:


Vi viste positive glimt helt i åpningen, og godt inne i overtiden, i den første omgangen, men ellers var det blytunge første 45 minutter etter tre uker uten eliteseriefotball. 

Lars-Jørgen Salvesen fikk kampens første sjanse, før Johan Hove prøvde seg med en avslutning, begge i kampens andre minutt. Begge forsøkene ble reddet av hjemmelagets målvakt, og derfra og ut tok Sarpsborg over kampen.

Kampens første scoring kom etter 13 minutter. Guillermo Molins fikk altfor god plass da han headet ballen i nettet i etterkant av et hjørnespark. Fire minutter senere doblet Tobias Heintz ledelsen. Igjen var det markeringssvikt i Godset-forsvaret, og alene med Myhra kunne Heintz enkelt sette inn hjemmelagets andre.

Nummer tre og fire kom begge på straffespark. Først valgte dommer Sivert Amland å peke på krittmerket da ballen traff Lars-Jørgen Salvesen i armen på et hjørnespark, før han gjorde det samme igjen da Heintz gikk i bakken etter et møte med Ari Leifsson. Begge straffesparkene ble satt i nettet av Anton Salétros.

To minutter på overtid av den første omgangen kom vår redusering. Gustav Valsviks heading på et hjørnespark ble reddet på streken, men ballen havnet i føttene til Ole Enersen. 19-åringen fra Åssiden fikk pirket ballen over streken, og noterte seg dermed for sitt første eliteseriemål.

Den andre omgangen ble en relativt tam omgang sett i forhold til den første. Den første halvdelen av omgangen var sjansefattig, før det åpnet seg mer mot slutten, der blant annet Halldor Stenevik fikk to store muligheter til å redusere ytterligere.

Helt til slutt tar vi med oss at Albert Thorsen fikk sin eliteseriedebut da han kom inn på overtid. 19-åringen fra Konnerud har fått tre innhopp i cupen i år, og har også vist meget gode prestasjoner for rekruttlaget denne sesongen. Vi gratulerer Albert med velfortjent eliteseriedebut!

Asset 1 Asset 2
1
V. Myhra

26
L. Vilsvik
2
A. Leifsson
71
G. Valsvik
4
T. Grøgaard

8
J. Hove
10
H. Stengel
6
I. Jack
Substituted out 46'

7
H. Stenevik
Substituted out 92'
88
L. Salvesen
Substituted out 61'
84
O. Enersen
Substituted out 61'
Goal 47'
Innbyttere
18
E. Boahene
55
M. Farji
17
T. Gulliksen
Substituted in 46'
9
F. Friday
Substituted in 61'
5
N. Gunnarsson
66
A. Thorsen
Substituted in 92'
40
M. Sætra
11
K. Tokstad
Substituted in 61'
Innbyttere
 • 18
  E. Boahene
 • 55
  M. Farji
 • 17
  T. Gulliksen
  Substituted in 46'
 • 9
  F. Friday
  Substituted in 61'
 • 5
  N. Gunnarsson
 • 66
  A. Thorsen
  Substituted in 92'
 • 40
  M. Sætra
 • 11
  K. Tokstad
  Substituted in 61'

Annonse fra Eliteserien: