Tror på en opptur i høst

Kristoffer Tokstad har hatt sin dose med uflaks i år. Nå tror han på bedre tider med BP Ingebretsen tilbake som hovedtrener - både for sin egen og lagets del.

Annonse:

Den raske kantspilleren fra Romerike har vært slått ut med sykdom for andre gang i år. Etter vinterens treningsleir i Spania fikk Tokstad en solid luftveisinfeksjon som satte ham helt ut av spill i fem uker.

27-åringen hadde levert en god sesongoppkjøring, og derfor kom skaden særdeles ubeleilig. Tokstad var inne på laget i storseieren mot Vålerenga borte, men vårsesongen har overhodet ikke blitt som ønskelig. I ukene før ferien dro han på seg en strekk i leggen og mistet noen nye kamper.


Tilbake i trening

I selve ferien har gutten ligget rett ut igjen med en seig forkjølelse.

- Det er blitt litt uflaks, sier Tokstad.

Men nå er han klar igjen. Denne uka har han prøvd seg så smått på feltet.

- Jeg har fått vært utpå og svettet litt. Deilig å være med gutta igjen, sier Kristoffer Tokstad.

Det er foreløpig uvisst når han er aktuell for kamp igjen, men det viktigste er at gutten er skadefri og frisk.

- Jeg har lyst til å være med og bidra og gleder meg bare til å bli 100 prosent igjen og gjøre min greie, sier Tokstad.

Jage mer bakrom

Med Bjørn Petter Ingebretsen som hovedtrener vil kvalitetene til Tokstad forhåpentligvis komme enda mer til sin rett. Høyrekanten er løpssterk, hurtig og søker stadig gjennombrudd i bakrom. Det er slik han slo gjennom i Sarpsborg 08, og det blir det også mer rom for i systemet til BP - mannen som hentet ham til Drammen.

- Jeg kjenner BP fra før og tror jeg kan få brukt min ferdigheter ennå mer, ved å stå bredere i banen og jage mer bakrom. Tror det skal passe meg bra, sier Kristoffer Tokstad.

- Det er det som er styrken min og det har spilt på i mange år. Det har jeg ikke fått brukt så mye her ennå, så jeg må prøve å få vist frem litt av det, sier 27-åringen.

Annonse fra Eliteserien: