Troppen som reiser til Marbella

I kveld setter vi oss på flyet i retning den spanske solkysten og årets andre treningsleir. Her er spillertroppen som reiser nedover.

Annonse:

Der årets første treningsleir på Nord-Kypros var en ren 10-dagers treningsleir, er vi nå klare for 12 dager på Marbella hvor det også skal spilles to treningskamper.

Allerede torsdag møter vi spanske Real Balompédica Linense, som holder til i Segunda B. Kampen spilles på Banús Football Center, hvor vi også trener gjennom oppholdet i Marbella, og har avspark 16:00.

Onsdag 28. februar møter vi Lillestrøm til vår første treningskamp mot eliteseriemotstanderne i årets oppkjøring. Kampen spilles på Estepona Football Center og avspark er kl. 16:00.

Begge kampene er en del av Altibox Winter Camp og sendes på TV 2 Play og Direktesport.

Spillertroppen som reiser sydover består av 27 spillere. Bent Sørmo og Logi Tómasson, som ikke var med til Nord-Kypros, er begge med på årets andre leir, og det er naturlig nok også nysigneringene Per Kristian Bråtveit og Jesper Taaje. Samtidig er Joachim Olsrud (17), som fikk sin uoffisielle A-lagsdebut i treningskampen mot Arendal, med som tredjekeeper.

Her er spillertroppen til treningsleiren:

Keepere: Per Kristian Bråtveit, Frank Stople og Joachim Olsrud.

Forsvarsspillere: Sondre Fosnæss Hanssen, Sivert Westerlund, Bent Sørmo, Logi Tómasson, Ernest Boahene, Jesper Taaje, Lars Vilsvik, Fredrik Kristensen Dahl, Fabian Holst-Larsen, Yves Vaage og Gustav Valsvik

Midtbanespillere: Kreshnik Krasniqi, Herman Stengel, Jostein Ekeland, Ole Enersen, Andreas Heredia-Randen, Emmanuel Danso, Jonas Therkelsen, Eirik Ulland Andersen, Fredrik Ardraa, Samuel Silalahi

Angrepsspillere: Elias Melkersen, Marko Farji og Marcus Mehnert.

Annonse fra Eliteserien: