Tap på Briskeby

HamKam vant dagens kamp 2-0. Vi leverte dessverre en kamp langt under pari.

Se høydepunktene her.

Vi startet kampen positivt, og skapte flere muligheter i åpningskvarteret - men etter det handlet det aller meste om HamKam. Vi maktet ikke å holde på ballen, var gjennomgående for sent oppe i situasjonene og var sånn sett heldige som kunne gå til pause på 0-0.

Vi løftet oss noe etter hvilen, men det varte ikke lenge før HamKam tok over kampen på ny. En stund så det imidlertid ut som det skulle ende målløst, men kvarteret før slutt tok hjemmelaget ledelsen ved Henrik Udahl. Fullt fortjent sådan.

Minuttet før full tid doblet de ledelsen ved Pål Kirkevold. Vi var nær redusering da vi på overtid fikk en enorm trippelsjanse ved Jonas Therkelsen, Jostein Ekeland og Ari Leifsson, men det var også det nærmeste vi var å komme oss tilbake i kampen.

Et lite lyspunkt var forøvrig at nevnte Kreshnik Krasniqi i dag fikk sitt comeback etter kneskaden som har holdt ham ute siden i fjor sommer. På en ellers tung kveld gleder vi oss over å ha Kreshnik tilbake i aksjon.